Mala Ognjena ukrala tatin spektakl! Jokić je postao Bog košarke, a onda je njegova ćerka izašla na teren... VIDEO

Mala Ognjena ukrala tatin spektakl! Jokić je postao Bog košarke, a onda je njegova ćerka izašla na teren... VIDEO

Autor: | 13/06/2023

0

Ćeka Nikole Jokića pokazala kako se dolazi na proslavu NBA titule

Košarkaši Denvera prvi put u istoriji su postali šampioni NBA lige i to možemo slobodno da kažemo zahvaljujući srpskom košarkašu Nikoli Jokić koji je bio najefikasniji sa 28 poena, uz 16 skokova i četiri asistencije, a nakon što je svom timu doneo titulu želeo je samo jedno - da ide kući!

Profimedia

 

"Dobro je, dobro je. Uradili smo posao", rekao je kratko kada su ga pitali kako se oseća sada kada je konačno uzeo NBA trofej, a onda je upitan kako se oseća s obirom da naredne sezone sa istim timom treba da brani titulu: 

Pročitajte: Jokiću zabranili da nosi burmu na ruci, a onda ih je košarkaš jednim potezom MATIRAO, porodica ispred svega! FOTO

"Nisam to znao, to je sjajno. Ne razmišljam o sledećoj sezoni, tražiću od trenera nekoliko nedelja slobodno više nego inače tako da bih se spremio za narednu sezonu. Ovo je trebalo da bude šala!", rekao je Nikola i nasmejao sve u pres sali, a slavlje nikako nisu magla da propuste Jokićeva braća Strahinja i Nemanja.

 

 

Osim toga, ovo je zasigurno bila jedna od najslađih proslava NBA titule, s obzirom da je Jokićeva preslatka ćerka Ognjena ukrala tati šou i pokazala kako se slavi titula u velikom stilu! 

Photo by: Matthew Stockman / Staff / Getty Images Sport via Guliver

 

Mama Natalija je za ovu priliku Ognjeni spremila jaknicu na kojoj  je broj 15 i iznad piše tata, a na istoj bila je i srpska zastava. Imala je i sjajne detalje na patikama, a napravili su joj i mali dres Denvera, dok je mama bila u ležernom izdanju, a ono što je bilo najiteresantnije, jeste njena reakcija nakon pobede Denvera.

Pročitajte: Hteo je da napusti košarku zbog njenog postupka - Iza skladnog braka Nikole Jokića i Natalije Maćešić krije se...

Kako su kamere zabeležile, Natalija je u naručju držala ćerkicu, a njen vrisak gotovo da nikog nije ostavio ravnodušnim.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti