Jokiću zabranili da nosi burmu na ruci, a onda ih je košarkaš jednim potezom MATIRAO, porodica ispred svega! FOTO

Jokiću zabranili da nosi burmu na ruci, a onda ih je košarkaš jednim potezom MATIRAO, porodica ispred svega! FOTO

Autor: | 10/06/2023

0

Burma Nikole Jokića izazvala veliku pažnju medija u Americi

I kao čovek i kao košarkaš Nikola Jokić oduševljava ceo svet, a naročito naš narod koji se ponosi rezultatima košarkaša, postignutim sa takvom lakoćom kakva nije viđenja u košarci.

Ono što je u skorije vreme privuklo pažnju američkim medijima, jeste mesto na kome Jokić nosi burmu, s obzirom na to da je košarkašima zabranjeno da nose nakit na rukama tokom trajanja utakmice, zbog mogućih povreda. Tako je srpski košarkaš, kao i na terenu, našao genijalno rešenje da se od prstena koji mu donosi sreću ne odvaja ni sekund.

Pročitajte: Hteo je da napusti košarku zbog njenog postupka - Iza skladnog braka Nikole Jokića i Natalije Maćešić krije se...

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

 

Naime, Jokić na svakom meču nosi prsten koji je vezan za pertle njegovih patika, što je još jedan pokazatelj da mu je porodica na prvom mestu, pa tek onda sportska agenda. Jednom pilikom rekao da je ovaj trik video kod jednog od saigrača dok je još bio u Srbiji, a kad je burma uz njega, on navodi da tako uvek ima osećaj da je porodica pored njega dok igra.

Podsetimo, Nikola Jokić i njegova supruga Natalija su se venčali 24. oktobra 2020. godine, a roditelj su postali kada se rodila njihova ćerka Ognjena. Od najboljih prijatelja do braka izgrađenog na poverenju i razumevanju, oni su sve videli. Posle 10 godina poznavanja i 8 godina veze, sada jedno drugo zovu muž i žena.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Elsa/Getty Images