Suprugu Nikole Jokića navijači udarili u glavu: Natalija se oglasila posle incidenta, evo šta je poručila

Suprugu Nikole Jokića navijači udarili u glavu: Natalija se oglasila posle incidenta, evo šta je poručila

Autor: | 16/06/2023

0

Supruga Nikole Jokića oglasila se na društvenim mrežama

Juče je upriličena velika parada u Denveru povodom osvajanja NBA šampionata, prvog u istoriji ovdašnjeg kluba Nagets. Glavna zvezda na vatrogasnim kolima koja su prolazila kroz ulice prepune navijača bio je naš Nikola Jokić, koji je svoj tim doveo do pobede.

Getty Images

 

Ne bi to bio Nikola Jokić da sa njim na pobedničkoj vožnji nisu bile supruga Natalija i ćerkica Ognjena, koja su uživala u velikom trijumfu svog tate.

Pročitajte: Kao dvorac - Zavirite u vilu koju je Nikola Jokić sagradio u rodnom Somboru, ovakve stepenice i vrtove ste gledali samo u španskim serijama

 

Sve bi prošlo u najboljem redu da Nataliju navijači u jednom trenutku nisu pogodili punom limenkom u glavu. Supruzi Nikole Jokića bilo je vidno neprijatno u tom trenutku, a svi su se pitali šta bi se desilo da je limenka pogodila njihovu ćerkicu.



Svi su kao zapete puške čekali da se Natalija oglasi i prokomentariše ovaj nemili incident, a kada se to konačno desilo, niko nije očekivao da će imati baš ovakav odgovor.

Pročitajte: Skromni, vredni i pošteni - Upoznajte Nikolinu i Branislava, roditelje Nikole Jokića FOTO



Naime, supruga Nikole Jokića uopšte nije htela da komentariše udarac koji se desio, već je delila slike sa parade. Očigledno nije želela da ovaj incident zaseni neverovatan uspeh koji je postigao njen suprug, tako da se na njenom profilu našla isključivo pozitivna energija.



Svi su pohvalili Nataliju za ovaj više nego zreo potez, i složili su se da je Jokić izabrao jaku ženu sa kojom će provesti život i graditi porodicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još