I ona nosi dres: Ognjena Jokić bodrila tatu sa tribina, slađi prizor nećete videti FOTO

I ona nosi dres: Ognjena Jokić bodrila tatu sa tribina, slađi prizor nećete videti FOTO

Autor: | 02/05/2023

0

Ćerka Nikole Jokića je kao šećer

Velika utakmica je iza Nikole Jokića. Sinoć je njegov klub Denver proslavio fantastičnu pobedu u susretu sa Finiks Sansom, a naš košarkaš briljirao je sa 39 poena, 16 skokova i pet asistencija. Na ovako značajan učinak sigurno je uticalo i prisustvo njegove supruge Natalije i ćerke Ognjene, koje su svim srcem navijale za njega sa tribina.

Profimedia

 

Presladak prizor gledaoci su mogli da vide na kraju utakmice, kada se tim pozdravljao sa brojnim navijačima. Kamera je uhvatila Nikolinu porodicu kako proslavlja trijumf, a košarkaš je iskoristio priliku da ovu značajnu pobedu posveti najbitnijima u svom životu.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki plavušan sa slike danas je prebogat i preuspešan, cela Srbija mu se divi (FOTO)

twitter printscreen

 

Svi su se složili da je mala Ognjena jako brzo porasla i da je slatka kao šećer. Ćerkica je bila u dresu sa Nikolinim brojem, dok je tapšala tatinom uspehu. Nasmejana Natalija mahala je suprugu, koji je potom ponosno pokazao mesto na ruci gde stoji burma - doduše skinuta, kao i pred svaku utakmicu. Pored toga što je neverovatan sportista, jedan od najboljih koji će Srbija ikada izroditi, Nikola je ovim gestom pokazao da nikad ne zaboravlja ko mu je najveća podrška, kao i da ne propušta priliku da to pokaže celom svetu.

 

 


 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti