Dočekala! U dom Verice Šerifović stigla lepa vest, sad je i zvanično FOTO

Dočekala! U dom Verice Šerifović stigla lepa vest, sad je i zvanično FOTO

Autor: | 25/04/2023

0

Na korak od jubilarnog šezdesetog rođendana, koji će proslaviti u septembru, Verica Šerifović je i zvanično postala penzionerka. Popularna pevačica decenijama je vredno radila, a sada je konačno došlo vreme da malo predahne.

Prva penzija već je legla na račun, a potrošila ju je u Dubaiu, gde je nekoliko dana uživala zajedno sa ćerkom Marijom. Iako je, zahvaljujući pesmi, obišla veći deo sveta, sada je prvi put otputovala u te krajeve.

Pročitajte: Prizor koji se ne ukazuje često - Marija Šerifović se skinula u kupaći, a tek kad vidite s kim je u Dubaiju FOTO

Instgaram

 

Inače, Verica Šerifovć izabrala je da živi u rodnom Kragujevcu, a u Beograd dolazi kod ćerke koja je, kako se priča, nedavno kupila veći stan baš zato da bi mogla da ugosti majku.

Mada u penziji, Verica nije odustala od nastupa, samo je rešila da ih proredi, a u slobodno vreme sadi cveće, pravi kolače i jednostavno – uživa.

‒ Ako se ne dohvatim šerpe, tiganja i šporeta, meni je propao dan. Prosto sam tako rođena ‒ izjavila je nedavno.

Pročitajte: Otkrivena još jedna tajna koju su Verica i Rajko Šerifović godinama krili od Marije - Sve je počelo u hotelu u Čačku

Arhiva HELLO!

 

Kao što je poznato, majka Marije Šerifović se 2018. godine suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, tačnije dijagnostikovan joj je rak dojke, pa je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

‒ Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Svim ženama savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme ‒ poručila je Verica, koja je danas zdrava žena.

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Slične Vesti