Posle razvoda od Marijinog oca ponovo je stala pred matičara: Ovo je drugi suprug Verice Šerifović, brak je trajao samo tri godine

Posle razvoda od Marijinog oca ponovo je stala pred matičara: Ovo je drugi suprug Verice Šerifović, brak je trajao samo tri godine

Autor: | 17/11/2022

0

Malo ko se danas seća da je Verica Šerifović, posle razvoda od Rajka, oca njihove ćerke Marije, još jednom uplovila u bračne vode. 

Sve se odigralo u leto 2004. godine, a izabranik njenog srca bio je muzičar Miodrag Mića Nikolić, sa kojim je duže vreme bila u emotivnoj vezi. 

Pročitajte: Taman se oporavila i krenula sa novim biznisom, Verica Šerifović rastužila javnost - Istina je, sačekalo je i mene

Svet printscreen

 

Venčali su se na veliki crkveni praznik Svetog Iliju, prvo u manastiru Vavedenje, a zatim i kod matičara, a zanimljivo je da je pevačica tom prilikom uzela prezime Nikolić. 

Svadbenom veselju, u tada popularnom restoranu „Jezero“, prisustvovalo je oko četiristo zvanica, među kojima su bila najpoznatija imena folk-scene: Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik i Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić, Cune Gojković... 

Svet printscreen

 

Verica Šerifović nije bila dugo u braku 

Iako su mladenci angažovali muziku da uveseljava goste, mnogi od njih su zapevali u čast Verice i Miće. Pevala je i Marija Šerifović, u to vreme na početku muzičkog puta, a po želji Šabana Šaulića izvela je numeru „Ne dam bolu da me slomi“. 

Marija je, pričala je kasnije Verica, bila najzaslužnija što je ipak obukla venčanicu, iako to prvobitno nije nameravala. Dva dana posle svadbe, novopečeni bračni par je, umesto na „medeni mesec“, otputovao na ranije dogovoreni nastup, ostavljajući odmor za drugu priliku. 

Pročitajte: Iskrena ispovest Marije Šerifović - Moj otac je bio car, ali loš za porodicu

Svet printscreen

 

Na opšte iznenađenje brak nije dugo potrajao. 

‒ Razišli smo se sporazumno posle tri godine i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari ‒ pričala je kasnije Verica Šerifović, koja je bivšeg supruga ispratila na večni počinak.

Miodrag Mića Nikolić preminuo je 2017. godine posle teške bolesti. Imao je šezdeset godina. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti