Ne može da je gleda takvu: Marija Šerifović zbog majke donela veliku odluku, vreme je na novi početak

Ne može da je gleda takvu: Marija Šerifović zbog majke donela veliku odluku, vreme je na novi početak

Autor: | 22/11/2022

0

Marija Šerifović izuzetno je vezana sa majku, legendarnu pevačicu Vericu Šerifović. Njena sreća joj je veoma važna i trudi se da joj na sve načine omogući lep i miran život. Zato je, piše „Kurir“, rešila da uloži 200.000 evra u porodični biznis i pomogne majci da njen posao s kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu.

Pročitajte: Posle razvoda od Marijinog oca ponovo je stala pred matičara - Ovo je drugi suprug Verice Šerifović, brak je trajao samo tri godine

Svet printscreen

 

‒ Marija pomaže majci da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima ‒ priča izvor blizak poznatoj majci i ćerki.

‒ Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira da na dve lokacije kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra zajedno sa opremom za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala.

Verica i Marija za sada nisu demantovale niti potvrdile ove informacije.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin