Brojka na torti ne laže, a ona kao devojčica: Verica Šerifović slavi rođendan, da li verujete da danas puni...

Brojka na torti ne laže, a ona kao devojčica: Verica Šerifović slavi rođendan, da li verujete da danas puni...

Autor: | 12/09/2023

0

Marija Šerifović objavila je dirljivu fotografiju sa svojom majkom Vericom kojoj je danas rođendan, a brojka na torti je zadivljujuća i malo ko bi rekao da pevačica puni 60 godina.

- Majka danas napunila 60, nije se nadala da ću biti tu u ponoć... Volim te više nego što umem da napišem! Srećan rođendan, živa bila - napisala je Marija ispod fotografije na kojoj Verica sa osmehom na licu grli ćerku koja drži tortu.

Instagram

 

Iako je život često bio surov prema njoj, Verica je uspela da se izbori sa svim nedaćama i danas je ne napušta mladoliki izgled i sjaj u očima.

Njen ljubavni život često je bio na meti javnosti, a malo ko se danas seća da je Verica, posle razvoda od Rajka, oca njihove ćerke Marije, još jednom uplovila u bračne vode.

Pročitajte: Dočekala! U dom Verice Šerifović stigla lepa vest, sad je i zvanično FOTO

Sve se odigralo u leto 2004. godine, a izabranik njenog srca bio je muzičar Miodrag Mića Nikolić, sa kojim je duže vreme bila u emotivnoj vezi.

Venčali su se na veliki crkveni praznik Svetog Iliju, prvo u manastiru Vavedenje, a zatim i kod matičara, a zanimljivo je da je pevačica tom prilikom uzela prezime Nikolić.

Svet printscreen

 

Svadbenom veselju, u tada popularnom restoranu „Jezero“, prisustvovalo je oko četiristo zvanica, među kojima su bila najpoznatija imena folk-scene: Usnija Redžepova, Goca Božinovska, Zorica Brunclik i Kemiš, Džej, Keba, Seka Aleksić, Cune Gojković...

Iako su mladenci angažovali muziku da uveseljava goste, mnogi od njih su zapevali u čast Verice i Miće. Pevala je i Marija Šerifović, u to vreme na početku muzičkog puta, a po želji Šabana Šaulića izvela je numeru „Ne dam bolu da me slomi“.

Pročitajte: Posle razvoda od Marijinog oca ponovo je stala pred matičara - Ovo je drugi suprug Verice Šerifović, brak je trajao samo tri godine

Na opšte iznenađenje brak nije dugo potrajao. 

‒ Razišli smo se sporazumno posle tri godine i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari ‒ pričala je kasnije Verica Šerifović, koja je bivšeg supruga ispratila na večni počinak.

Miodrag Mića Nikolić preminuo je 2017. godine posle teške bolesti. Imao je šezdeset godina. 

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još