Preminuo Saša Vidić: Modni kreator u 53. godini izdahnuo u KBC Bežanijska kosa, ovo je uzrok smrti

Preminuo Saša Vidić: Modni kreator u 53. godini izdahnuo u KBC Bežanijska kosa, ovo je uzrok smrti

Autor: | 24/04/2023

0

Modni kreator Saša Vidić preminuo je u 53. godini u Beogradu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Vidić je kasno sinoć u teškom stanju dovezen u KBC Bežanijska kosa, gde je odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok zasad je nepoznat.

ATA Images

 

Saša Vidić rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom višedecenijske karijere sarađivao sa najznačajnijim ličnostima sa javne scene. Oblačio je sportiste, političare, pevače, glumce, blisko je sarađivao sa Cecom Ražnatović i Sekom Aleksić.

Kreirao je i osmislio dresove za fudbalsku reprezentaciju za svetsko prvenstvo u Rusiji, kao i za srpske sportiste koji su učestvovali na Olimpijadi u Londonu 2012. godine.

Bio je osnivač modne marke "Broz", a poslednjih godina života komentarisao je stajlinge javnih ličnosti u emisiji "456 sekundi sa Sašom Vidićem".

Bio je rado viđeno lice na mnogim televizijama na kojima je britkim jezikom davao svoje ekspertsko mišljenje o autfitima poznatih ličnosti

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti