Saša Vidić preminuo u nemaštini: U stanu modnog kretora pronađeno samo ovo FOTO

Saša Vidić preminuo u nemaštini: U stanu modnog kretora pronađeno samo ovo FOTO

Autor: | 26/04/2023

0

Saša Vidić napustio nas je u 53. godini. Modni svet tuguje, ali i brojni prijatelji sa estrade, poznanici i poštovaoci njegovog rada. Nije tajna da je u poslednje vreme imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a kako saznaju beogradski portali, i finansijskih poteškoća.

Mirko Tabašević

 

‒ Čuo sam da je u poslednje vreme bio u vrlo lošoj finansijskoj situaciji. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. Nije se žalio niti je tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve prodao zbog nekih dugova ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere – otkrio je izvor za Kurir.

Pročitajte: Poznato vreme i mesto sahrane Saše Vidića - Poslednja želja modnog kretora biće ispunjena

Među nama printscreen

 

Verica Rakočević, koja je bila bliska sa pokojnim Vidićem, svedoči da je kreator planirao da počne život ispočetka.

‒ Poslednji put kada smo se čuli rekao mi je da planira da počne život ispočetka, da se preseli u Hrvatsku i da tamo kupi kuću i započne biznis. Mnogo mi je žao. Toliko se napatio u životu... Gradio je karijeru, počinjao je od nule. Kada sam ga poslednji put pitala da li mu je sa zdravljem sve kako treba, rekao je: „Sve je u redu, to su izmišljotine“ ‒ rekla je Verica Rakočević za Blic.

Pročitajte: Evo ko je bio uz Sašu Vidića do poslednjeg trenutka - Viđali smo ga, lepo je brinuo o njemu...

Promo

 

Vidić se, navodno, dugo borio sa zdravstvenim problemima. U vreme pandemije, kada je bio u panici i iz kuće izlazio samo po potrebi, Seka Aleksić mu je svaki dan iz svog restorana slala obroke i nesebično brinula o njemu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još