Saša Vidić MRZEO APRIL: Evo zašto je za njega to bio NAJTUŽNIJI mesec u godini

Saša Vidić MRZEO APRIL: Evo zašto je za njega to bio NAJTUŽNIJI mesec u godini

Autor: | 24/04/2023

0

Život Saše Vidića prošlog aprila obeležila porodična tragedija

Modni kretor Saša Vidić napustio nas je u 52. godini nakon što je sinoć u teškom stanju dovezen u KBC Bežanijska kosa. Uzrok smrti još nije poznat.

Promo

 

Prošle godine u ovo vreme, 20. aprila 2022, Vidić je doživeo veliku porodičnu tragediju, izgubio je oca za koga je bio izuzetno vezan, prenosi BSC Happy portal

„Poštovani oče, sada kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio da plivam, i sa istih pet godina sam probao Bevandu. Sa pokojnom majkom i tobom bio sam po celom Jadranu, po najboljim hotelima. S nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu, jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo da na auspuhu zapalim gležanj“, napisao je Saša i dodao da je strahovao od susreta sa ocem.

Pročitajte: Preminuo Saša Vidić - Modni kreator u 53. godini izdahnuo u KBC Bežanijska kosa

Petar Đorđević

 

„Poslednje godine nismo bili u kontaktu, što zbog mog nemara, što zbog obaveza i posla i jako mi je žao zbog toga. Došao sam osam dana pred tvoj odlazak u večnost, kao da sam osetio da odlaziš. Plašio sam se susreta, a znao sam da ću uskoro ostati bez oca, kao i bez majke.

Tvoje siroče Saša“, napisao je dizajner tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo