Slala mu je hranu i brinula o njemu: Ova pevačica je u najtežim trenucima bila uz Sašu Vidića FOTO

Slala mu je hranu i brinula o njemu: Ova pevačica je u najtežim trenucima bila uz Sašu Vidića FOTO

Autor: | 25/04/2023

0

Smrt Saše Vidića potresla folk zvezdu

Brojne ličnosti sa javne scene opraštaju se od Saše Vidića, kreatora sa kojim su rado sarađivali i koji je mnogima od njih iz korena promenio imidž. Beskrajno je tužna i Seka Aleksić. Nisu uvek bili u sjajnim odnosima, ali su jedno drugo podržavali kada je bilo najpotrebnije. Upravo je Saša 2004. godine potpuno promenio stajling folk zvezde i napravio jednu od najvećih estradnih transformacija.

Pročitajte: Ispijen i mršav, teško je govorio i lice krio iza tamnih naočara - Poslednje pojavljivanje Saše Vidića u javnosti nije slutilo na dobro FOTO

Promo

 
 

‒ Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretakao u kreacije – izjavila je pevačica za Blic, ne skrivajući bol.

Pročitajte: Bili su nerazdvojni 16 godina - Zbog ovoga se ugasilo veliko prijateljstvo Cece i Saše Vidića

Arhiva HELLO!

 

Vidić se dugo borio sa zdravstvenim problemima. U vreme pandemije, kada je bio u panici i iz kuće izlazio samo po potrebi, Seka mu je svaki dan iz svog restorana slala obroke i nesebično o njemu brinula.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin