Ispijen i mršav, teško je govorio i lice krio iza tamnih naočara: Poslednje pojavljivanje Saše Vidića u javnosti nije slutilo na dobro FOTO

Ispijen i mršav, teško je govorio i lice krio iza tamnih naočara: Poslednje pojavljivanje Saše Vidića u javnosti nije slutilo na dobro FOTO

Autor: | 24/04/2023

0

Izgled Saše Vidića nije slutio na dobro

Saša Vidić, jedan od naših najuspešnijih kreatora, napustio nas je u 53. godini. Modni svet tuguje, ali i brojni prijatelji sa estrade, poznanici i poštovaoci njegovog rada. Nije tajna da je u poslednje vreme imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a kako saznaju beogradski portali, preminuo je na respiratoru.

Pročitajte: Poznati se opraštaju od Saše Vidića - Napatio se u životu, poslednji put kad smo se čuli rekao mi je...

Promo

 

Poslednji put Saša se u medijima pojavio pre nešto više od deset meseci, u emisiji „Među nama“. Tada je pričao o dresovima naše fudbalske reprezentacije pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Izgledao je prilično loše, bio je vidno mršaviji, teško je govorio, a oči je sakrio iza tamnih naočara. Mnogi su se s razlogom zabrinuli za njega kada su ga ugledali.

Pročitajte: Evo ko je bio uz Sašu Vidića do poslednjeg trenutka - Viđali smo ga, lepo je brinuo o njemu...

Među nama printscreen

 

Poznat po oštrom jeziku i beskompromisnim kritikama, ni tom prilikom nije štedeo na sarkazmu, iako je jedva pričao. Isticao je ono što mu se sviđa, ali mnogo više ono što mu se ne sviđa na novim dresovima, koje je, u svom stilu, opisao kao „parodiju na sve moguće“. Vidić je, inače, kreirao opremu za tim koji je predstavljao Srbiju na Olimpijskim igrama 2012. Bio je to, kako je otkrio, izazovan i vrlo kompleksan zadatak.

Među nama printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još