Kao devojčica: Ceca se vratila iz Španije i stala pred kamere, svi komentarišu samo jedno FOTO

Kao devojčica: Ceca se vratila iz Španije i stala pred kamere, svi komentarišu samo jedno FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Izgled Cece Ražnatović oduševio sve

Nakon nekoliko dana provedenih kod ćerke Anastasije i budućeg zeta Nemanje Gudelja u Španiji, Svetlana Ceca Ražnatović vraća se svojim redovnim obavezama. Pevačica je sletela u Beograd sa unukom Željkom i uprkos lošim vestima iz doma porodice Gudelj koje su je zadesile dok je boravila u Sevilji, Ceca deluje odmorno i spremno za nove radne pobede. 

Pročitajte: Ceca stigla u Sevilju! Olivera Gudelj ne zna šta je snašlo, Anastasija sve objavila na mrežama FOTO

ATA Images

 

U to su se svi uverili kada se pevačica pojavila na snimanju nove epizode emisije "Zvezde Granda" u kojoj je član žirija, a ni ovog puta nije uspela da se odbrani od bliceva fotografa. Svi su primetili da su joj morska voda i mediteranska klima prijali, jer je Ceca izgledala osveženo, koža joj je blistala, a autfit koji je ponela dodatno ju je podmladio.

 


Ceca je još jednom pokazala da je apsolutna ikona stila, pojavivši se u farmerkama modernog šireg kroja, u koje je upasala ležernu belu košulju kako bi istakla svoj tanani struk. Dominantnu belu boju u look-u razbila je zlatnim nakitom koji je bio dovoljno diskretan da bi se postigao urban mladalački izgled, a dovoljno vizuelno zanimljiv da bi zaokružio čitav autfit. Kosu je vezala u visok, dugačak rep, a ovog puta legendarna pevačica odlučila se za guste šiške. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti