Oni ne znaju šta je prehlada: Deca Novaka Đokovića tokom zime zdrava kao dren, ovo je Jelenina tajna

Oni ne znaju šta je prehlada: Deca Novaka Đokovića tokom zime zdrava kao dren, ovo je Jelenina tajna

Autor: | 10/12/2023

0

Porodica Đoković zdravlje stavlja na prvo mesto

Novak i Jelena Đoković zaista su na naše podneblje doneli pravu revoluciju u ishrani. Popularizovali su bezglutensku ishranu i otvoreno govorili o svim benefitima veganske i vegetarijanske hrane, ali i redovno podučavaju pratioce na društvenim mrežama kojim namirnicama da zamene proizvode životinjskog porekla.

Ata Images

 

Svoje zdrave navike Nole i Jeca prenose na svoju decu, Stefana i Taru. Iako su mališani ponekad "kršili" maminu ishranu da bi pojeli omiljene palačinke bake Dijane, deca Novaka Đokovića redovno jedu sve što im Jelena pripremi, i poližu tanjir.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Zdrava ishrana im mnogo prija, a Jelena navodi da njena deca pucaju od zdravlja. Supruga Novaka Đokovića jednom prilikom je otkrila šta ona i Stefan jedu za doručak, u pitanju je činija puna različitih semenki i kokosovo mleko.

Pročitajte: Za one koji poste i hrane se zdravo - Jelena Đoković predlaže recept za superukusnu salatu koja će vam zameniti ručak FOTO

- Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka-semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu mamu, vanila i ovas plus kokosovo mleko. Sutra ću samo dodati sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo - rekla je Jelena svojevremeno. Ovaj doručak se priprema noć pre i preko suvih namirnica nalije se kokosovo mleko. Smesu pokrijete i ostavite u frižideru do jutra.

Profimedia

 

Jelena je jednom prilikom istakla da su i Stefan i Tara sada samo na biljnoj ishrani.

Pročitajte: Zdrava poslastica za dobro raspoloženje, Stefan i Tara je obožavaju - Recept Jelene Đoković sigurno ćete zapisati u svoj kuvar

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu, mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja samo na biljnoj ishrani, nikada nismo imali probleme sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompir kao ludi, i krastavce, i šargarepe. Dosta im dajem smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je Jelena jednom prilikom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
helomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još