Život sa tri dame: Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Život sa tri dame: Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Autor: | 02/04/2023

0

Dom Ivana Ivanovića smešten je u centru grada

Ivan Ivanović ubraja se među retka TV lica koja su vrata svog doma otvorila za široku javnost, i to u direktnom prenosu. Autor šou programa “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, sećaju se mnogi, pre nekoliko godina je, kada je ostao bez posla na televiziji, emisiju vodio iz svoje dnevne sobe.

Pročitajte: Proslavio se u rijalitiju, zaveo pevačicu i netragom nestao - Ovako danas izgleda rođeni brat Ivana Ivanovića FOTO

Instagram

 

U tom periodu program se zvao “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, a pratili su ga komentari da voditeljev stan i nije tako skroman. Šalu na stranu, s obzirom da je njegova emisija uvek bila u vrhu gledanosti, a i on sam podjednako tražen kao voditelj, Ivan je naporno radio i zaradio da kupi nekretninu u centru grada.

Pročitajte: Balerina sa neobičnim tetovažama - Stašu Ivanović krasi poseban stil, hrabra promena za 19. rođendan FOTO

Instagram

 

U prostranom, moderno opremljenom stanu dominiraju zidovi bele boje, a kako smo i sami mogli da se uverimo, dnevni boravak je dovoljno velik i opremljen udobnim dvosedima i foteljama da je mogao da ugosti sve članove njegove ekipe.

Posebno zanimljiv detalj je zid, u potpunosti prekriven tapetama sa dekoracijom poređanih cigli, koji “razbija” belinu.

Imajući u vidu da je Ivan Ivanović po profesiji voditelj, a po obrazovanju diplomirani pravnik, jasno je da u njegovom domu postoji i prostor za biblioteku.

Pročitajte: Rodila mu je dete i u potpunosti sačuvala privatnost - Pogledajte s kakvom lepoticom živi Ivan Ivanović FOTO

Instagram

 

U to vreme, mogli su se videti samo detalji koji pripadaju Ivanovićevoj ćerki iz prvog braka, Staši, dok su poslednjih godina prostor “okupirale” i potrepštine za drugo dete. Mala Lola, ako je suditi po fotografijama njenog tate, najviše voli da provodi vreme u plastičnoj gajbici.

Pročitajte: Pred matičara stao u farmerkama - Pogledajte fotografije sa tajnog venčanja Ivana Ivanovića

Instagram

 

Svoj kutak dobili su i Ivanovi kućni ljubimci, preslatki psi Riki i Kiki.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin