Rodila mu je dete i u potpunosti sačuvala privatnost: Pogledajte s kakvom lepoticom živi Ivan Ivanović (foto)

Rodila mu je dete i u potpunosti sačuvala privatnost: Pogledajte s kakvom lepoticom živi Ivan Ivanović (foto)

Autor: | 06/05/2022

0

Devojka Ivana Ivanovića uspela je da sačuva privatnost

Kada su 2016. godine pojedini mediji objavili da je Ivan Ivanović u ozbiljnoj emotivnoj vezi, malo ko je mogao i da nasluti da će ta priča potrajati do danas, a još manje je bilo verovatno da će voditelj zasnovati novu porodicu.

Iako se od supruge Zorice Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu, razveo 2012. godine, Ivan je dugo posle toga javno pričao kako bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, napominjući da je ona bila njegova najveća ljubav. Do pomirenja, ipak, nije došlo. Svako je otišao na svoju stranu i započeo novo životno poglavlje.

Pročitajte: Tri razloga za slavlje - Porodica Ivana Ivanovića nikad srećnija, voditelj otkriva da li je konačno promenio bračni status

Rastko Savin / Story arhiva

 

Ivan je sreću pronašao pored 12 godina mlađe Anje Petrović, rodom iz Topole. Osim što je lepa i atraktivna, Anja je i fakultetski obrazovana, a zaposlena je u jednoj velikoj državnoj firmi.

S obzirom na to da je voditelj ubrzo po početku romanse upoznao roditelje svoje izabranice, bilo je jasno da ima ozbiljne namere.

Pročitajte: Prvo porodično letovanje - Ćerke Ivana Ivanovića ukrašće vam srce (foto)

Facebook

 
 

Posle pet godina zabavljanja dobili su ćerku Lolu, koja je „slika i prilika“ poznatog oca.

‒ Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan ‒ priznao je Ivan, koji je prvo dete dobio sa 29 godina, a drugo u 46.

Pročitajte: Staša više nije devojčica - Prelepa ćerka Ivana Ivanovića ukrala tati 5 minuta slave (foto)

Instagram

 
 

Iako se još nisu venčali, Ivan i Anja žive poput većine bračnih parova: uživaju u ljubavi, gaje dete, putuju, a kad god im obaveze dozvole, odlaze u Rovinj, gde im je druga adresa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još