Skromno ali sa toliko ljubavi: Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama (foto)

Skromno ali sa toliko ljubavi: Nikad viđene fotografije sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić, u farmerkama i japankama (foto)

Autor: | 17/09/2022

0

Venčanje Ivana Ivanovića i danas oduševljava

Poslednjih godina Ivan Ivanović uživa u skladnoj vezi sa emotivnom izabranicom Anjom, sa kojom je dobio drugu ćerku Lolu.

Prethodno je deset godina proveo u braku sa svojom mladalačkom ljubavlju Zoricom Trivić. Kada su se 2012. godine pojavile glasine da su pred razvodom, njihova ćerka Staša imala je osam godina i Ivan se svim silama trudio da je sačuva od neprijatnosti koju takva situacija podrazumeva.

Pročitajte: Promenila je prezime i napustila Srbiju - Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Edvard Nalbantjan

 

‒ Nismo očekivali ovoliko interesovanje medija, ali nam je drago što je to jedini problem koji Srbija ima poslednjih dana. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje se mogu pročitati u novinama. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni. Pisanja laži su je potresla i mi se trudimo da to popravimo. Ako je cilj tabloida bio da Stašu uzdrmaju, uspeli su, i sada mogu da prestanu ‒ izjavio je tada.

Venčanje Ivana Ivanovića i Zorice Trivić bilo je čarobno 

Ivanova i Zoričina ljubavna priča bila je kao iz romana. Upoznavali su se nekoliko puta, u više navrata ju je prosio, ne obaziraći se na njeno „ne“, a u međuvremenu joj je „skidao zvezde s neba“.

‒ Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli ‒ šalio se Ivan.

Pročitajte: Rodila mu je dete i u potpunosti sačuvala privatnost - Pogledajte s kakvom lepoticom živi Ivan Ivanović (foto)

Privatna Arhiva

 

Do javnosti je dospela fotografija sa njihovog venčanja u opštini Voždovac, koja više od reči govori sa koliko ljubavi i sreće su izašli od matičara.

Za razliku od mladenaca koji za njihov najvažniji dan mesecima biraju venčanicu, odelo i sve što uz to ide Zorica i Ivan su „da“ izgovorili obučeni u farmerke i „japanke“.

Privatna Arhiva

 

Da je Zorica nevesta moglo se zaključiti tek po venčiću od belog cveća u kosi, kao i malom bidermajeru u rukama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti