Promenila je prezime i napustila Srbiju: Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Promenila je prezime i napustila Srbiju: Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

Autor: | 05/06/2022

2

Bivša supruga Ivana Ivanovića posle razvoda živi povučeno

“Smatram da se svako istinski zaljubi samo jednom, pa je tako bilo i u mom slučaju. Tada sam se i oženio. Sve pre Zorice bila je varka jer nisam znao da postoji bolje. Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli,” izjavio je davnih dana Ivan Ivanović, govoreći o svojoj prvoj supruzi Zorici Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu.

Pročitajte: Juče se završilo jedno detinjstvo - Ivan Ivanović preplavljen emocijama, ćerka Staša proslavila punoletstvo (foto)

Edvard Nalbantjan

 

Kada se pojavio u medijima Ivan je bio u srećnom braku, a njegova i Zoricina ljubav važila je za onu “do kraja sveta i veka”. Bez ustručavanja je pričao kako su se nekoliko puta upoznavali, pošto bi ona od jednog do drugog susreta zaboravila da ga je ikada srela. Nekoliko puta ju je i prosio, ne obazirući se na njeno “ne”.

Pročitajte: Tri razloga za slavlje - Porodica Ivana Ivanovića nikad srećnija, voditelj otkriva da li je konačno promenio bračni status

Edvard Nalbantjan

 

Prva naznaka krize u braku pojavila se 2011. godine, ali je malo ko verovao da će se Zorica i Ivan razvesti. U prvo vreme ni oni nisu razmišljali u tom pravcu.

- Odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama. Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku i iskrenu ljubav, a sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni - oglasio se Ivan kada više nije mogao da ignoriše novinske natpise.

Pročitajte: Dom iz snova - Zavirili smo u prelepi stan Ivana Ivanovića (foto)

Edvard Nalbantjan

 

Dok je na poslovnom planu nizao ozbiljne uspehe, privatni život je trpeo i razvod je bio neminovan. Iako je Staša izabrala da živi sa ocem, o detetu su oboje nastavili da brinu udruženim snagama.

S obzirom da nije javna ličnost, već radi u jednoj banci, ime Zorice Trivić se poslednjih godina, pogotovo otkako je Ivan zasnovao novu porodicu, sve manje spominje u javnosti. Neko vreme živela je u Milanu, u međuvremen se nije mnogo promenila, o čemu svedoče i fotografije nastale na porodičnim okupljanjima. A da joj je ćerka najvažnija osoba u životu, pokazuje i zajednička profilna slika.

Komentari (2)

Loading
Dragana 07:48 06.06.2022
Odgovori

Ludilo brate, ludilo. Da su se zaista voleli nikad se ne bi rastali. Ludilo.

Vesna 10:49 07.06.2022
Odgovori

Meni glavni utisak u clanku da je ona ostavila svoju ćerku da živi sa ocem!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još