Balerina sa neobičnim tetovažama: Stašu Ivanović krasi poseban stil, hrabra promena za 19. rođendan FOTO

Balerina sa neobičnim tetovažama: Stašu Ivanović krasi poseban stil, hrabra promena za 19. rođendan FOTO

Autor: | 09/02/2023

0

Starija ćerka Ivana Ivanovića proslavila rođendan

Ivan Ivanović preplavljen je emocijama. Njegova starija ćerka Staša juče je proslavila 19. rođendan, a razneženi tata tim povodom je objavio fotografiju na Instagramu, uz poruku: „Moja ćuftica, moja ljubav i prva radost“.

Pročitajte: Lola Ivanović ima najlepšu prazničnu haljinicu! Ivan Ivanović oduševio slikom mlađe ćerke, tatina kopija FOTO

Luka Šarac

 

Iako se popularni voditelj trudi da privatni život što bolje sačuva, ovako važnim trenucima ne može da odoli, pa često završe na društvenim mrežama. Ipak su ćerke centar njegovog sveta. Beskrajno je ponosan i na malu Lolu i na Stašu, koja je prošle godine završila srednju baletsku školu. Ima i interesantan stil, pa su tako na slici, osim slavljeničke torte, u prvom planu i tetovaže na rukama.

Pročitajte: Koliko ga je samo usrećila… Ivan Ivanović obradovao naciju prelepim vestima, ćerka Staša blista kao nikada ranije FOTO

Instagram

 

- Ćerki dajem savete, ali samo kada osećam da joj mogu pružiti nešto korisno. Savetujem je kako da uspe, ostvari svoje ciljeve. Nekada sama dođe po savet, mada najčešće ima veliku želju da sve sama reši. Razumem je, nije joj bilo lako u životu zato što je ćerka poznate ličnosti. Sećam se da je išla na neka takmičenja u plesu gde bi osvajala zlatnu medalju, a onda bi joj govorili kako joj je to tata sredio. Ona nosi taj pritisak mog imena i nekad mislim da je namerno birala zanimanje s kojim ja nemam nikakve veze da bi mogla da kaže da je stvarno sve sama postigla – ispričao je Ivan jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti