Pred matičara stao u farmerkama: Pogledajte fotografije sa tajnog venčanja Ivana Ivanovića

Pred matičara stao u farmerkama: Pogledajte fotografije sa tajnog venčanja Ivana Ivanovića

Autor: | 15/01/2023

0

Venčanje Ivana Ivanovića nije bilo pompezno

Poslednjih godina Ivan Ivanović uživa u skladnoj vezi sa emotivnom izabranicom Anjom, sa kojom je dobio drugu ćerku Lolu.

Prethodno je deset godina proveo u braku sa svojom mladalačkom ljubavlju Zoricom Trivić. Kada su se 2012. godine pojavile glasine da su pred razvodom, njihova ćerka Staša imala je osam godina i Ivan se svim silama trudio da je sačuva od neprijatnosti koju takva situacija podrazumeva.

Pročitajte: Postao je velika faca! Dečak sa slike odrastao je skromno, danas ima sve što poželi - Da li ga prepoznajete

Edvard Nalbantjan

 

‒ Nismo očekivali ovoliko interesovanje medija, ali nam je drago što je to jedini problem koji Srbija ima poslednjih dana. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje se mogu pročitati u novinama. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni. Pisanja laži su je potresla i mi se trudimo da to popravimo. Ako je cilj tabloida bio da Stašu uzdrmaju, uspeli su, i sada mogu da prestanu ‒ izjavio je Ivanović tada.

Pročitajte: Tata, ovo ti je zet, pa ti vidi šta ćeš - Ćerka Ivana Ivanovića prvi put uslikana sa dečkom FOTO

Luka Šarac

 

Venčanje Ivana Ivanovića bilo je skromno, ali sa toliko ljubavi

Ivanova i Zoričina ljubavna priča bila je kao iz romana. Upoznavali su se nekoliko puta, u više navrata ju je prosio, ne obaziraći se na njeno „ne“, a u međuvremenu joj je „skidao zvezde s neba“.

‒ Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli ‒ šalio se Ivan.

Pročitajte: Proslavio se u rijalitiju, zaveo pevačicu i netragom nestao - Ovako danas izgleda rođeni brat Ivana Ivanovića FOTO

Privatna Arhiva

 

Do javnosti je dospela fotografija sa njihovog venčanja u opštini Voždovac, koja više od reči govori sa koliko ljubavi i sreće su izašli od matičara.

Za razliku od mladenaca koji za njihov najvažniji dan mesecima biraju venčanicu, odelo i sve što uz to ide Zorica i Ivan su „da“ izgovorili obučeni u farmerke i japanke.

Da je Zorica nevesta moglo se zaključiti tek po venčiću od belog cveća u kosi, kao i malom bidermajeru u rukama.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović

Najnovije vesti