Ušla u deveti mesec! Ana Dabović otkrila pol bebe: Neodlučni smo oko imena...

Ušla u deveti mesec! Ana Dabović otkrila pol bebe: Neodlučni smo oko imena...

Autor: | 22/03/2023

0

Košarkašica reprezentacije Srbije i francuskog kluba BLMA iz Monpeljea Ana Dabović (33) ušla je u deveti mesec trudnoće i s velikim nestrpljenjem iščekuje april kada će na svet doneti svoje prvo dete.

Uspešna sportistkinja i njen suprug, vaterpolista Ilija Mustur (28), zajedno odbrojavaju dane do trenutka kada će postati roditelji. Ime za bebu još nisu odabrali, ali zato s velikim entuzijazmom opremaju dečju sobu.

Pročitajte: Ljubav Ane Dabović bio je ovaj poznati političar, razlika od 23 godine nikada im nije smetala

Privatna Arhiva

 
 

– Neodlučni smo oko imena, stalno pitamo naše najbliže koje im se najviše sviđa, pa razmišljamo. Smislićemo neko dok beba ne odluči da se rodi. Otkako sam ostala u drugom stanju, stvarno uživam, nikad nisam bila srećnija. Prija mi sloboda da mogu da izaberem šta ću raditi tokom dana, pošto sam godinama trenirala i imala strog i precizan raspored. Tek sad otkrivam koliko je lepo kad sami sebi organizujete vreme. Volim košarku, ona je moj izbor i bila sam joj posvećena godinama, ali sad mi odmor baš prija i ne mogu rečima da opišem koliko sam srećna – ushićeno je ispričala Ana za novi broj magazina Gloria.

Pročitajte: Milica i Ana Dabović pokazale majku, ovo je žena koja je prošla kroz pakao sa svojim ćerkama FOTO

Luka Šarac

 

Podsetimo, Ana i Ilija venčali su se prošlog juna na romantičnoj ceremoniji na obali mora u rodnom Herceg Novom. Vest o dolasku prinove obradovala je obe porodice.

 

– Najverovatnije ću se poroditi prirodnim putem. Nemam nikakav strah, tim pre što će Ilija biti sa mnom u porodilištu. On je bio oduševljen kad je čuo da ćemo dobiti devojčicu i odmah je izjavio kako će ona biti tatina princeza. Znam da će biti najbolji otac na svetu, baš kao što je i najbolji suprug – zaključuje Ana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti