Još samo tri dana do svadbe: Udaje se Ana Dabović, devojačko veče na obali mora najavilo lud provod (foto)

Još samo tri dana do svadbe: Udaje se Ana Dabović, devojačko veče na obali mora najavilo lud provod (foto)

Autor: | 16/06/2022

2

Devojačko veče Ane Dabović najavilo gala svadbu 

Reprezentativka Srbije u košarci Ana Dabović izgovoriće sudbonosno „da“ 19. juna svom vereniku, vaterpolisti Iliji Musturu.

‒ Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom, sestra Jelica i, naravno, Ana, prvo smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna, jedva čekam taj dan. I Stefan je nestrpljiv, uveliko se doteruje za tetkinu svadbu ‒ otkrila je Anina rođena sestra Milica za „Sport“ klub.

Pročitajte: Ana Dabović za HELLO! prvi put govori o vezi sa zgodnim vaterpolistom - Ilija je moje zlato

Luka Šarac

 

Prelepo devojačako veče Ane Dabović 

Pre velikog dana, koji mladenci s nestrpljenjem iščekuju, na samoj obali mora Ana je upriličila devojačko veče o kome sanja svaka žena.

Instagram

 

Instagram

 

Sunce, more i najdraža lica ‒ dovoljno za sreću.

Pročitajte: Bela limuzina, šampanjac i žene fudbalera - Katarina Grujić napravila devojačko veče za pamćenje (foto)

Instagram

 

Ana nije krila koliko je srećna, a njena sestra Milica i prijateljice potrudile su se da buduća mlada zaista dobije devojačko veče za pamćenje.

Instagram

 

Uz sjajnu klopu, muziku i piće ekipa se ludo provodila krstareći Jadranom, a kada je postalo pretoplo, palo je pravo rashlađivanje.

Pročitajte: Suze Milice Dabović, batine do krvi i pomišljaj na samoubistvo - Kada bi nas otac izmlatio, rekao bi izvini i odmah bih zaboravljala udarce

Instagram

 

Ana i Ilija u vezi su od 2019. i žive zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klubove. Zgodni vaterpolista je krajem prošle godine zaprosio svoju devojku, a za samo tri dana jedno drugom zakleće se na večnu ljubav.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Lola 12:30 17.06.2022
Odgovori

Prelep su par, uživanje gledati mladost i lepotu. Srećno mladenci!💞

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još