Bajkovito venčanje na Jadranskom primorju: Svi detalji svadbe Ane Dabović i Ilije Mustura

Bajkovito venčanje na Jadranskom primorju: Svi detalji svadbe Ane Dabović i Ilije Mustura

Autor: | 19/06/2022

0

Venčanje Ane Dabović o kome svi pričaju

Ana Dabović i njen izabranik Ilija Mustur danas su se zakleli na večnu ljubav. Trogodišnja ljubavna priča krunisana je venčanjem u Herceg Novom, a na ceremoniji se posle mnogo godina okupila čitava porodica Dabović  na čelu sa Milicom, ali i brojni prijatelji.

Pročitajte: Još samo tri dana do svadbe - Udaje se Ana Dabović, devojačko veče na obali mora najavilo lud provod (foto)

Instagram printscreen

 

U Aninom porodičnom domu u Herceg Novom još od ranih jutarnjih časova vladala je vesela atmosfera gde su mladu i njene najbliže gošće ulepšavali šminkeri i frizeri. Prelepa mlada nosila je svedenu venčanicu golih ramena koju je upotpunila diskretnim nakitom i elegantnom punđom, dok je mladoženja bio u smokingu uz koji je odlično išla crna leptir mašna.

Pročitajte: Ana Dabović za novi HELLO! prvi put govori o vezi sa zgodnim vaterpolistom - Ilija je moje zlato

Instagram printscreen

 

Instagram printscreen

 

Ponosna starija sestra Milica blistala je u plavoj čipkastoj haljini i nije skidala osmeh sa lica. Na svom Instagram nalogu podelila je trenutake koji su prethodili ceremonijii, od vesele povorke, do kupovine mlade, gde se videlo da su ispoštovani srpski i crnogorski običaji.

Pročitajte: Sestra Milica najveselija, pesma se ori Herceg Novim - Udala se Ana Dabović, pogledajte kako izgledaju mlada i mladoženja (FOTO)

Instagram printscreen

 

Instagram printscren

 

Crkveno venčanje održano je u manastiru Savina, dok su za građansko odabrali jedan od najluksuznijih restorana na obali mora koji ima privatnu plažu, a osim čarobnog pogleda zvanice su uživale i u specijalitetima mediteranske kuhinje. Da će slavlje biti nezaboravno nema sumnje, s obzirom da je pevao Saša Matić, što je bila velika želja zaljubljenog para.

Pročitajte: Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović - Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Instagram printscren

 

Proslavljena srpska košarkašica i zgodni vaterpolista upoznali su se u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove, pa su i za zajednički život od 2019. godine odabrali upravo francusku obalu Mediterana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još