Ljubav Ane Dabović bio je ovaj poznati političar, razlika od 23 godine nikada im nije smetala

Ljubav Ane Dabović bio je ovaj poznati političar, razlika od 23 godine nikada im nije smetala

Autor: | 17/06/2022

0

Ljubav Ane Dabović bio je on 

Reprezentativka Srbije u košarci Ana Dabović 19. juna izgovoriće sudbonosno „da“ u rodnom Herceg Novom i postati gospođa Mustur.

Njen izabranik je vaterpolista Ilija Mustur, sa kojim je u vezi od 2019. godine, a već neko vreme žive zajedno u Monpeljeu.

Pročitajte: Još samo tri dana do svadbe - Udaje se Ana Dabović, devojačko veče na obali mora najavilo lud provod (foto)

Privatna Arhiva

 

Ipak, do 2017. postojale su velike šanse da se na Aninom dresu nađe prezime Đilas, budući da je tri i po godine provela u vezi sa nekadašnjim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom

Da su par saznalo se u novembru 2013, kada su prvi put objavljene njihove zajedničke fotografije na kojima se vide kako zagrljeni šetaju centrom Moskve, gde je atraktivna košarkašica igrala za „Dinamo“.

ATA Images

 

Iako nikada nisu javno govorili o svojoj ljubavi, u mesecima koji su usledili stizale su vesti o njihovim razlazima i mirenjima. Iza Dragana Đilasa su u to vreme bila dva braka, u kojima je dobio četvoro dece, dok Ana nikada nije pričala o bivšim momcima.

Pred odlazak na „Olimpijske igre“ u Rio, gde ju je dečko bodrio sa tribina, Ana Dabović je prvi put obelodanila da je pronašla srodnu dušu. 

Luka Šarac

 

‒ Kada ste profesionalni sportista, veoma je teško da ostvarite vezu koja će dobro funkcionisati. Nama je potrebna pažnja i neko ko će da nas prati, međutim, to je nemoguće kada i osoba koja je pored vas ima karijeru. Zato je neophodno da postoji ogromno razumevanje i mnogo strpljenja. Ali kad se dvoje ljudi nađu, onda je sve lakše. Ne spadam u žene koje stalno moraju da imaju nekog pored sebe, smatram da je bolje biti sam nego u vezi sa lošim partnerom.

Ljubav Ane Dabović i Dragana Đilasa nije opstala 

Na pitanje da li priželjkuje prsten i brak, zagonetno je odgovorila:„Emotivno sam ispunjena. O svemu drugom o tom-potom.“

Zaljubljeni par nastavio je da se viđa kada je ona započela karijeru u Americi, jer ju je Dragan često posećivao u Los Anđelesu.

Pročitajte: Ljubav Ane Dabović cveta - Pronašla sam srodnu dušu

ATA Images

 

Uprkos velikoj ljubavi i silnim naporima da sačuvaju vezu, na kraju su definitivno stavili tačku na svoj odnos. Pričalo se da su ih razdvojile poslovne obaveze, 23 godine razlike, pa i to što nisu imali iste poglede na brak i budućnost. 

Bilo kako bilo, Ana Dabović je konačno pronašla svog princa na belom konju, i od 19. juna započinje novo poglavlje u životu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti