Veliko slavlje u domu Mihajlovića u Rimu: Ovako su Sinišina deca proslavila rođendan svoje bake FOTO

Veliko slavlje u domu Mihajlovića u Rimu: Ovako su Sinišina deca proslavila rođendan svoje bake FOTO

Autor: | 20/03/2023

0

Porodica Mihajlović u Rimu organizovala prelepo slavlje

Supruga Siniše Mihajlovića važi za jednu od najlepših Italijanki, a za to su dobrim delom zaslužni i njeni geni. Pošto zanosna Arijana na Instagramu rado objavljuje fotografije iz porodičnog albuma, više puta imali smo priliku da vidimo kako izgledaju njeni roditelji. A juče je u njihovom domu bilo posebno veselo.

Pročitajte: Arijana Mihajlović sa ćerkama podelila prelepe vesti, stiže ON i zvaće se po Siniši

Instagram

 

Gabrijela Rapačoni, Arijanina majka, proslavila je 76. rođendan. Svečani ručak, baloni sa natpisom „Bako, volim te“, unuci, praunuka, rođendanska pesma... Sinišina starija ćerka Viktorija podelila je i fotografije sa bakom Gabri, kako je od milja zovu.

Pročitajte: Devojčica je! Ćerka Siniše Mihajlovića objavila srećne vesti, stiže mala Viki FOTO

Instagram

 

Njena sestra Virdžinija je na svom Instagramu takođe objavila slike sa intimnog slavlja i napisala: „Poseban dan. Dan očeva i rođendan moje bake. Porodica je sve što je važno. Danas se smejemo. A ti su uvek tu.“

Instagram

 

Na „Dan očeva“, koji se 19. marta slavi u Italiji, svi su mislili i na Sinišu. Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan, Nikolas... Nedostaje im, ali će, baš kao što piše u poruci, uvek biti tu. I Arijana je juče ponovo objavila nekoliko fotografija voljenog supruga, legendarnog fudbalera i velikog čoveka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti