Ostavila ga je zbog Ognjena: Ovaj poznati sportista bio je velika ljubav Danijele Dimitrovske FOTO

Ostavila ga je zbog Ognjena: Ovaj poznati sportista bio je velika ljubav Danijele Dimitrovske FOTO

Autor: | 28/02/2023

1

Bivši dečko Danijele Dimitrovske je poznati sportista

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska važili su za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni dok prošle godine nisu saopštili da se posle decenije braka razvode.

Pročitajte: On je imao 36, a ona jedanaest manje - Pogledajte fotografije sa venčanja Ognjena i Danijele, tada je ljubav bila najvažnija

Mirko Tabašević

 

- Nikada mi nije bio cilj da se udam tek tako, ali kada se desila ljubav, želela sam da sebi napravim bajku. Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite napola, ali kada odlučite da više ne želite da budete deo toga, imate osećaj da morate ponovo da naučite na hodate. Ali moram da napomenem da je bilo puno kriza – ispričala je Danijela u emisiji Slavice Đukić Dejanović i briznula u plač.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska se načisto slomila, u suzama iskreno o razvodu - Mislila sam da živim bajku VIDEO

Printscreen Blic Tv

 
 

Na teme iz privatnog života ovih dana govorio je i Ognjen Amidžić, koji je, pored ostalog, otkrio da sebe ponovo vidi u braku.

- Ni u jednoj fazi života devojke mi nisu prilazile i smatram da i ne trebaju. Uvek je bilo obrnuto, jer muškarci to treba da čine. Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - zagonetno je poručio popularni voditelj.

Pročitajte: Posle razvoda nova nekretnina - U ovom luksuznom stanu sada živi Danijela Dimitrovska FOTO

Luka Šarac

 
 

Inače, Danijela je pre Ognjena bila u dugogodišnjoj vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem, a upoznala ga je u rodnom Požarevcu.

Prema pisanjima medija, stabilnu vezu okončala je kada je upoznala Ognjena Amidžića, za kog se posle godinu dana i udala.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Taca 20:47 28.02.2023
Odgovori

O gdje ćeš to uraditi jadna Danijela ostaviti zgodnog sportistu zbog onog salabajzera???

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti