Četiri godine od smrti Šabana Šaulića: Prema rečima svedoka, sam je izašao iz smrskanog automobila, a onda se desilo OVO

Četiri godine od smrti Šabana Šaulića: Prema rečima svedoka, sam je izašao iz smrskanog automobila, a onda se desilo OVO

Autor: | 17/02/2023

0

Godišnjica smrti Šabana Šaulića

Srbija je 17. februara 2019. godine izgubila Šabana Šaulića, kralja narodne muzike koji je iza sebe ostvio neprolazne hitove čiji se zvuci mogu čuti širom regiona.

Niko nije slutio da se tog dana neće vratiti živ sa nastupa u Nemačkoj. Nažalost, teška saobraćajna nesreća koštala ga je života.

Pročitajte: U susret crnom februaru reči Goce Šaulić paraju dušu - Druga polovina mene je u Aleji, gde odlazim da mu ispričam šta ima novo

Rajko Ristić

 

“Toliko lepih stvari nismo dočekali zajedno, ne znam koje reči mogu opisati ova osećanja... živiš, a nedostaješ”, napisao je Mihajlo Šaulić danas na Instagramu uz fotografiju iz detinjstva.

“Četiri godine, godine duge, godine bola, godine tuge”, citirala je Ilda Šaulić na popularnoj društvenoj mreži stihove Lepe Brene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Godišnjica smrti Šabana Šaulića otvorila stare rane

Podsetimo, legendarni pevač izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod grada Bilefelda, na severozapadu Nemačke. Sedeo je na mestu suvozača u automobilu “seat”, u kome su bili i njegov kum Slobodan Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić, kada ih je u punoj brzini udario vozač “mazde” u alkoholisanom stanju. Hitna pomoć brzo je stigla, ali je dugo trajalo izvlačenje povređenih iz smrskanog automobila. Prema rečima svedoka, Šaban je sam izašao iz kola i ušao u sanitetsko vozilo. Međutim, od siline udarca pukla mu je srčana aorta koju je tri godine ranije operisao. Doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, reanimacija je trajala više od dva sata, ali sudbina je donela drugačiju odluku. Srce je prestalo da kuca i odvelo ga na drugi put. U večnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti