Goca Šaulić i deca se obratili javnosti: Hvala svima na saosećanju u našem bolu

Goca Šaulić i deca se obratili javnosti: Hvala svima na saosećanju u našem bolu

24/02/2019

0

Porodica tragično preminulog Šabana Šaulića je, nakon sahrane u Aleju zaslužnih građana, odlučila i da uputi javnu zahvalnost svim dragim ljudima koji su bili uz njih u ovim teškim danima, obrativši se medijima saopštenjem.

Gordana Šaulić, Ilda, Sanela i Mihajlo su se zajednčki zahvalili svima koji su im se u ovim danima tuge našli, uputili im reči podrške i saosećali s njihovim gubitkom.

- Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu.  Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.


Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku. 
Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa decom - piše u saopštenju porodice Šaulić.

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti