Ćutao je zbog Mihajla: Vanbračni Šabanov sin otkrio očevu dugo čuvanu tajnu, porodica Šaulić u šoku

Ćutao je zbog Mihajla: Vanbračni Šabanov sin otkrio očevu dugo čuvanu tajnu, porodica Šaulić u šoku

Autor: | 31/10/2022

0

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Šaulić gotovo nikad ne daje izjave za medije, ali pre nekoliko godina je napravio presedan. Naime, na očevoj sahrani stajao je po strani ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo.

Pročitajte: Najljući neprijatelji - Svi detalji odnosa Goce Šaulić i Šabanovog vanbračnog sina Roberta

ATA Images

 

Međutim, mlađem bratu Mihajlu, kako piše Svet prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

- Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života!

Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - suznih očiju govorio je tada Robert. 

Pročitajte: Samo što se Mihajlo oženio, stižu stravične vesti, oglasila se očajna Gordana Šaulić

Ata Images

 

On veruje da je Mihajlo sve ove godine zaista i ćutao. 

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca.

Šaban Šaulić Roberta je dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti