Nije Brena! Ova poznata pevačica svedočila je romansi Mirjane i Miroslava, sve iznela u javnost: Istina se mora znati

Nije Brena! Ova poznata pevačica svedočila je romansi Mirjane i Miroslava, sve iznela u javnost: Istina se mora znati

Autor: | 11/06/2022

1

Veza Mire i Miroslava počela je pred očima ove poznate pevačice

Nije tajna da su Lepa Brena i Mirjana Antonović dugogodišnje prijateljice, folk zvezda je čak svedočila u njenu korist na suđenju Miroslavu Iliću za dokazivanje očinstva, budući da je od početka bila upućena u celu priču.

Ipak, malo je poznato da je samom činu upoznavanja i početku romanse između Mirjane Antonović i Miroslava Ilića prisustvovala druga pevačica. O tome Devinova majka u svojoj knjizi kaže:

Pročitajte: Miroslav Ilić konačno otkrio stav supruge Gordane o sinu kojeg nije priznao - Ja joj zahvaljujem...

Mirko Tabašević

 

„Uporno sam sedela u kući uz knjige i muziku, što je jako iritiralo Pavla i Aidu. Jedne subote po podne Aida je pokucala na moja vrata s predlogom koji ni kafu nije mogao da sačeka.

‒ Hej, Mazo, Pavle nam je već uzeo karte... Ja sam mu rekla da ti ideš sa nama – bila je zagonetna.

‒ Gde da idem? Šta pričaš, Aida? U šta si me sad to uplela ‒ pitala sam začuđeno.

‒ Jedan naš pevač, Miroslav Ilić, i pevačica Nada Obrić sa svojim orkestrom održaće koncert na Menhetnu večeras! Za dva sata treba da budemo spremne, doći će Pavle po nas...

Pročitajte: Ugledna doktorka čarobnih očiju - Ova lepotica je ćerka Mirjane Antonović, Devina voli kao rođenog brata (foto)

Promo

 

‒ Aida, ne dolazi u obzir! Ja ne idem! Niti sam spremna niti znam te ljude, a još manje njihove pesme. Znaš i sama da sam van svih tih tokova – pokušavala sam da se odbranim.

‒ Mazo, ja znam da ti voliš pevače. Za ovoga kažu da peva kao slavuj, a i lepo izgleda – mangupski je rekla Aida poznavajući moje slabe tačke.“

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio - Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi sin Miroslava Ilića (foto)

Privatna Arhiva

 

Veza Mire i Miroslava bila je javna tajna

‒ Turneja u Americi, pa turneja u Australiji, Mirjana je sve vreme bila sa nama. Bili su zajedno i svi smo to znali. Kada bih rekla drugačije, lagala bih. Naravno da je sve tragikomično, ne razumem zašto se uopšte toliko dugo vodi postupak. Kad tad se mora saznati. Ništa nije ostalo da se ne sazna, pa neće ni ovo. Cela estrada je sve znala, to je bila javna tajna. Poznajem i jedno i drugo, i znam situaciju kada su bili zajedno, bila sam sa njima ‒ potvrdila je svojevremeno Nada Obrić Mirjanine reči za Kurir. Pri tom uputila je oštar prekor kolegi:

Pročitajte: Neočekivao - Devin je odlučio da pozove Miroslava, razgovor koji je promenio sve

Luka Šarac

 

‒ Nije mi jasno da se toliko dugo vodi postupak, daš DNK i rešiš problem. Ne vučeš se po sudovima sto godina, nije humano ni prema detetu. Očigledno njemu sin ne traži ništa. Jednostavno, ima ljudsko pravo da zna ko mu je otac.

Komentari (1)

Loading
Ex faca 10:06 13.06.2022
Odgovori

A Goca ga brani? Dal se plaši da joj ne traže deo bogatstva ili je i ona švrljnula pa da se priča ne proširi?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti