Srce je reklo svoje: Lidija Vukićević posle 38 godina ponovo blista u njegovom zagrljaju FOTO

Srce je reklo svoje: Lidija Vukićević posle 38 godina ponovo blista u njegovom zagrljaju FOTO

Autor: | 05/02/2023

0

Društvene mreže omogućile su nam da zavirimo u privatni svet poznatih, pa i da otkrijemo neke manje poznate detalje iz njihovog života. Lidija Vukićević tako je razotkrila odnos koji traje skoro četiri decenije.

Pročitajte: Legendarni Ćiro Blažević u kritičnom stanju, poslednje reči slamaju srce - Rak mi je otišao na sve kosti i najgore mesto

Luka Šarac

 

“Pravi prijatelji su možda razdvojeni daljinom, ali nikada srcem. Pre 38 godina smo snimali spot za Halidovu pesmu. Ovih dana smo nastavili snimanje tamo gde smo stali, ovog puta za njegov novi hit. Vreme ne znači ništa, sve je u nama. To zovem trajanjem, to je sreća”, napisala je popularna glumica uz fotografiju na kojoj je sa folk pevačem Halidom Muslimovićem.

Pročitajte: Vole da se sređuju i posećuju kozmetičke salone - Upoznajte Lidijinu rođenu sestru, koja je lepša? FOTO

Instagram

 

Mnogi će se složiti da Lidija i sa 60 godina izgleda odlično kao u mlađim danima, ako ne i bolje. U Halidovom spotu iz 1983. godine za pesmu “Znam za sve sam kriv” pojavila se u ulozi zgodne kasirke u samoposluzi, a uskoro ćemo videti koju ulogu joj je Dejan Milićević namenio u spotu za pesmu “Ako umrem”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti