Arijana Mihajlović nije došla u Beograd sa sinovima na oproštajnu utakmicu! Sinišin brat posle svega otkrio istinu: Razlog je...

Arijana Mihajlović nije došla u Beograd sa sinovima na oproštajnu utakmicu! Sinišin brat posle svega otkrio istinu: Razlog je...

Autor: | 04/02/2023

0

Arijana Mihajlović nije došla u Beograd, imala je dobar razlog

Dražen Mihajlović danas će zajedno sa svojom porodicom, ali i sinovima Siniše Mihajlovića, Dušanom i Nikolasom, prisustvovati oproštajnoj utakmici između Crvene zvezde i Vojvodine u čast legendarnog fudbalera koji nas je napustio 16. decembra prošle godine.

Pročitajte: Ovako Tamara Vučić provodi slobodno vreme - Želela je da ostane neprimećena, a evo ko joj je pravio društvo FOTO

Instagram

 

Brat legendarnog fudbalera, Dražen Mihajlović, uključio se putem video-linka u emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji i pozvao sve da dođu na Marakanu i oproste se od Mihe koji je ispisao stranice istorije ovog sporta.

- Sudbina je tako htela da ta utakmica bude između njegova dva tima, "Zvezde" i "Vojvodine". Njegova poslednja oproštajna utakmica bila je 2007. godine u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe", a evo sada ova oproštajna utakmica koja obeležava njega i njegov život biće na "Marakani". Ovom prilikom bih pozvao sve one koji su ga voleli i poštovali, zbog svega što je učinio u životu, da se dostojno i mi u Srbiji oprostimo od njega - rekao je Dražen.

Pročitajte: O porodici, lažnim prijateljima i snaji Arijani - Brat Siniše Mihajlovića sve izneo u javnost

Profimedia

 

Zbog svog specifičnog izgleda i šarma, žene su ga obožavale, ali njegovo srce uspela je da osvoji Arijana koja je sa njim ostala do poslednjeg trenutka i sa kojom ima petoro dece.

- Moram da iskoristim priliku da se još jednom zahvalim njegovoj supruzi Arijani za sve što je učinila za sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela uz njegov krevet. To može samo neko ko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, divna supruga je bila, samo reči hvale imam za nju.

Instagram

 

Mihajlovićev brat otkrio je i zašto Mihina supruga Arijana i ćerke Virdžinija i Viktorija neće moći da prisustvuju ovom događaju

- Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti