Nebo se otvorilo, čuvaj nas: Srbija se oprostila od Mihajlovića, sinove rasplakao jedan gest na Marakani VIDEO

Nebo se otvorilo, čuvaj nas: Srbija se oprostila od Mihajlovića, sinove rasplakao jedan gest na Marakani VIDEO

Autor: | 04/02/2023

1

Utakmica za Sinišu Mihajlovića danas na Marakani, sinovi u suzama 

Derbi 20. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine danas se održava na Marakani, ali ne kao obična utakmica. Ceo događaj biće posvećen legendi fudbala Siniši Mihajloviću koji je preminuo 16. decembra u Italiji posle duge i teške bolesti.

Pročitajte: Arijana Mihajlović nije došla u Beograd sa sinovima na oproštajnu utakmicu! Sinišin brat posle svega otkrio istinu - Razlog je...

instagram / crvcrvenazvezdafk

 

Dok su navijači i fudbalski igrači u Italiji odali počast Mihi, došlo je vreme da se i u Srbiji oprostimo sa njim kako dolikuje.

Sve je počelo tako što je velika grupa dece napravila predstavu na centru terena, sve u znaku broja osam, koji je nosio Siniša dok je sa Zvezdom pokorio Evropu i svet.

 

 

Sa razglasa su se čule čuvene reči komentatora Milojka Pantića sa čuvenog duela Zvezde i Bajerna kada je Mihajlović trasirao put ka finalu u Bariju kod oba gola, da bi na kraju predstave deca napravila dirljiv gest tako što su istakla mušemu sa likom Siniše Mihajlovića u Zvezdinom dresu. I čuvenoj fotografiji kada slavi gol Bajernu.

Pročitajte: Prve fotografije - Sinovi Siniše Mihajlovića stigli u Srbiju, sutra je poseban dan FOTO

Navijači su odmah zapevali "Ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas...", dok su sa razglasa čule poslednje reči Zvezde za bombardera "Nebo se otvorilo, čuvaj nam Zvezdu..." sa jasnom aluzijom.

Na kraju su Mihini sinovi Nikolas i Dušan dobili dva uramljena dres njihovog oca iz vremena kada je nosio dres Zvezde, ali i još jedan iz Vojvodine odakle je stigao na Marakanu za tada rekordnih milion maraka.

Osim brata Dražena Mihajlovića, ovom događaju prisustvuju i Sinišini sinovi Nikolas i Dušan, a na stadionu su i deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je Siniša brinuo. Poznato je da je na pozivnicama za njegovu svadbu bilo naglašeno da ne želi poklone - već donaciju za ovo dečije selo.

Zvezda je dizajnirala i specijalne dresove sa Mihinom likom, a isti će nakon utakmice biti izloženi na aukciji kako bi se sakupio novac za donaciju u humanitarne svrhe. Takođe, čelnici fudbalskog kluba koji je obeležio život Mihajlovića, doneli su danas odluku da se deo zapadne tribine označen kao VIP, od sada naziva imenom legendarnog fudbalera.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin