Ošišao me je do glave, plakala sam i rekla mu da je kraj! Ovako je Arkan zbog ljubomore kaznio svoju veliku ljubav FOTO

Ošišao me je do glave, plakala sam i rekla mu da je kraj! Ovako je Arkan zbog ljubomore kaznio svoju veliku ljubav FOTO

Autor: | 15/03/2023

1

Arkan zbog ljubomore ošišao svoju veliku ljubav

Dobro je poznato da je Željko Ražnatović Arkan pre nego što je upoznao Cecu, sa kojom je dobio dvoje dece, vodio buran život. Sa prvom suprugom Natalijom dobio je dve ćerke i dva sina, a iz prethodnih veza ima još troje naslednika.

Među njima je i Anđela Ražnatović, koju je dobio sa glumicom Ljiljanom Mijatović. Iako je od njihove veze prošlo više od četrdeset godina, sećanja na veliku ljubav nisu izbledela.

Pročitajte: Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović - Prve fotografije sa tajne ceremonije na Sejšelima FOTO

Privatna arhiva

 

− Željko je bio duhovit, nežan i romantičan. Voleo je da mi stavi glavu u krilo, pa sam mu recitovala pesme Desanke Maksimović i „Tatjanino pismo Onjeginu” – ispričala je Ljiljana na Jutjubu i naglasila da je njegova najizraženija osobina bila nenormalna hrabrost, ali i ogromna ljubomora.

Pročitajte: Ona je bila studentkinja prava, a on san svake žene - Posle četri decenije isplivala istina o vezi Ružice Đinđić i slavnog pevača FOTO

Youtube Screenshot

 

Kada se Anđela rodila, Arkan je bio u zatvoru u Holandiji, a porodica se okupila tek pred njen prvi rođendan, koji su proslavili na Svetom Stefanu.

− Kod Crnogoraca tada niko nije vodio svoje žene uveče u izlazak, retko ko. Ja sam uvek išla sa Željkom. Sedeli bismo za centralnim stolom u hotelu, sa nekoliko muškaraca. Uvek sam bila jedina žena – kazala je Ljiljana.

Pročitajte: Iz te ljubavi rodila se Anđela - Zaboravljena veza Željka Ražnatovića Arkana i jedne od naših najlepših glumica FOTO

Youtube Screenshot

 

Jedne večeri tu je došao neki čuveni igrač bridža, koji se družio sa Omarom Šerifom.

− Bio je vrlo popularan. Sve devojke su se vrzmale oko njega, stvarno je bio dasa. Prišao je stolu za kojim sam sedela i upitao me na engleskom da li želim sa njim da igram. Skamenila sam se, zbunila. Nisam znala kako da reagujem. Videla sam da je Željko pocrveneo u licu, a zatim ga je uhvatio za ruku i odgovorio mu: „Moja žena neće da igra sa tobom, ali zato ćeš ti sada da igraš sa mnom.”

Čovek je počeo da se izvinjava zbog neprijatnosti koju je izazvao. Rekao je da nije znao da je reč o njegovoj ženi, ali da bi on lično bio ponosan kada bi neko, pored toliko lepih žena u hotelu, poželeo da igra baš sa njegovom suprugom. Bilo kako bilo, nije došlo do fizičkog sukoba, ali je Ljiljana osetila posledice Željkove ljubomore.

Youtube printscreeen

 

− Sutradan je rekao: „Znaš, Ljiljo, mnogo si upadljiva sa tom dugom plavom kosom. Vidiš da svi gledaju u tebe. Bilo bi dobro da se ošišaš.” Mislila sam da se šali, ali nije. Pozvao je nekog frizera i rekao mu: „Ajde, skrati kosu ovoj mojoj lepoj ženi da ne bude tako upadljiva”. Bio je neumoljiv. Ošišao me je totalno kratko. Plakala sam i rekla mu: „Ovo je kraj, neću više sa tobom progovoriti.” Odlučio je da se solidariše, pa se i sam ošišao na kratko, a tada je nosio kosu dugu do ramena.

Kao uspomena na taj događaj Ljiljani Mijatović ostala je debela plava kika, koju i danas čuva.

Youtube printscreen

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ceki 03:20 16.03.2023
Odgovori

Kad hoćete sa krimi dzimi tipovima ako će, dobro ste prošle sve i one prethodne i ove posle tebe.

hellomagazin.rs Mark H. Milstein / Getty Images