Iz te ljubavi rodila se Anđela: Zaboravljena veza Željka Ražnatovića Arkana i jedne od naših najlepših glumica (foto)

Iz te ljubavi rodila se Anđela: Zaboravljena veza Željka Ražnatovića Arkana i jedne od naših najlepših glumica (foto)

Autor: | 05/08/2022

0

Arkanova ljubav bila je ova prelepa glumica

Anđela Ražnatović treće je dete Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 1980. godine iz njegove veze sa Ljiljanom Mijatović, koju šira javnost zna po ulozi u filmu „Beštije“, dok je oni nešto stariji pamte kao jednu od najlepših devojaka svog vremena.

Pročitajte: Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava

YouTube printscreen

 

Ljiljana se davnih dana sa ćerkom preselila u Grčku, gde se udala i rodila dva sina – Georgija i Gavrila. O svom odrastanju, ali i odnosu s majkom Anđela je u razgovoru za Jutjub kanal „Istinite priče“ otkrila:

‒ Živeli smo skromno, u iznajmljenom stanu. Očuh je sve ulagao u naše obrazovanje: išla sam u dobre škole, učila jezike, pevala u horu. Ipak, bili smo srednja klasa, ja za drugo ne znam.

Pročitajte: Arkanova ćerka rasplakala javnost, Ceca nemoćna da joj pomogne - Za moju bolest nema leka, pomaže mi samo molitva

Youtube printscreen

 

‒ Moja mama još živi u Grčkoj, ima njihovo državljanstvo. Više je tamo nego ovde, pa se ne viđamo baš često. Kakav je moj odnos sa majkom? Imam jedino nju, oca nemam. Kad se vidimo, super smo. Ona je pobožna žena, zajedno idemo na liturgiju. Uvek se moli za mene i moja dva brata

Pročitajte: Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece - Jedne noći spakovala je stvari i sa četvoro dece zauvek otišla (foto)

Youtube printscreen

 

Arkanova ljubav bila je jedna od najlepših Beograđanki

Anđela Ražnatović ispričala je i zanimljivost koja je prati kroz život.

‒ Mama je bila vrlo lepa u mladosti. I danas divno izgleda iako ima 66 godina. Kad sretnem neke ljude koji su je poznavali, kažu mi: „Tvoja majka je bila jedna od najlepših žena u Beogradu, pa i Jugoslaviji, a ti si, sine, isti otac.

Pročitajte: Ne želi da se zna da je ovde - Arkanov sin se zbog nje tajno vratio u Srbiju, ovako Nikola danas izgleda (foto)

Getty Images

 

Atraktivna plavuša, koja na kratkom snimku iz 1977. godine, koji se može pronaći na Jutjubu, priča o tome kako je dobila ulogu kod Živka Nikolića upravo je Ljiljana Mijatović.

‒ Jedan moj dobar prijatelj pročitao je u novinama da traže plavokosu devojku za film „Beštije“ i predložio mi je da odem do „Dunav filma“. To sam i učinila, u društvu Radoša Bajića, našeg zajedničkog druga. Nisam imala neke filmske ambicije, razgovarali smo, probali i na kraju su me odabrali.

Pročitajte: Arkanova deca ponovo napadaju Cecu - Sofija Ražnatović prekinula ćutanje, žestoko potkačila maćehu i progovorila o nasledstvu

Youtube printscreen

 

Dodala je da joj je prvenstveni cilj bio da završi Fakultet političkih nauka, koji je tada studirala.

‒ Gluma me ne zanima previše, ali nije isključeno da ću se baviti i tim poslom. Ne izgleda mi teško ‒ zaključila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti