Jelena Đoković odvela Taru i Stefana na najromantičnije mesto na svetu: Dečice, ovo je to ostrvo (foto)

Jelena Đoković odvela Taru i Stefana na najromantičnije mesto na svetu: Dečice, ovo je to ostrvo (foto)

Autor: | 18/11/2020

0

Deca Jelene i Novaka Đokovića, Stefan i Tara, obožavaju da putuju sa svojim roditeljima širom sveta. Nedavno je preslatka prodica, našeg sjajnoj tenisera, boravila u Srbiji, gde je Stefan proslavio svoj šesti rođendan. Prve jesenje dane Đokovići provode u sjajnom rasploženju, jer je Novak po šesti put proglašen za najboljeg tenisera sveta. A sada je Jelena odlučila da mališanima pokaže najromanričnije mesto na svetu, koje za nju i njenog supruga ima posebno značenje.

Pročitajte: Jelena Đoković ne može da sakrije oduševljenje - Ljubav je svuda oko mene (video)

Zaljubljena u Novaka kao prvog dana, Jelena je odlučila da Stefanu i Tari pokaže mesto na kom su se njihovi roditelji zavetovali jedno drugom na večnu ljubav.

- E pa dečice, ovo je to čuveno ostrvo Sveti Stefan gde su se mama i tata venčali dok je Stefan bio u stomaku - napisala je Jelena pored prelepe fotografije, na kojoj sa mališanima posmatra prelepo prizor na Jadranskom moru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Dirnut Jeleninom romantičnom objavom, Novak je odmah na svom "Tviter" malogu podelio istu fotografiju uz pregrš poljubaca.

Jelena i Novak Đoković venčali su se u 10. jula 2014. godine u Crnoj Gori, a venačanju su prisustvoale brojne zvanice domaćeg i svetskog džet seta. Venčanje je održano u posebno napravljenoj mermernoj kupoli, a prilaz ostvru bio je blokiran danima pre svadbe. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler Neven Marković, a Jeleni kuma prijateljica iz detinjstva, Beograđanka Jelena Đurić. Crkveno venčanje usledilo je dva dana kasnije, po završetku letnjeg posta i bilo je upriličeno u uskom krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic ❤️ (@jelena_djokovic_my_girl)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti