Znam da je moj sin borac, teško mi je: Ovo je majka Siniše Mihajlovića, moli se i veruje u najbolje FOTO

Znam da je moj sin borac, teško mi je: Ovo je majka Siniše Mihajlovića, moli se i veruje u najbolje FOTO

Autor: | 16/12/2022

2

Majka Siniše Mihajlovića ne gubi veru

Siniša Mihajlović ponovo se suočava sa opakom bolešću. Vesti koje stižu iz Italije, iako nepotpune, prilično su zabrinule javnost, ali sigurno da nikome nije teže nego članovima njegove porodice. Posebno majci Viktoriji.

Pročitajte: Želim samo da zagrlim svog tatu! Siniša Mihajlović - Otac mi je umro od raka, redovno sam se testirao...

Getty Images

 

Poslednji put su se videli prošlog leta, kada je Siniša sa suprugom Arijanom i decom kratko boravio u Novom Sadu. Slavni fudbaler i trener veoma je vezan za majku, koja ih često posećuje u Italiji. Pre nekoliko meseci, kada su testovi pokazali da leukemija nema nameru da se lako preda, kao ni onaj kojem preti, gospođa Viktorija dala je izjavu za Informer.

Pročitajte: Vesti iz Italije nisu dobre, Arijana Mihajlović slomljena - Neću odustati od tebe, naša ljubav je večna

Instagram

 

‒ Siniša i njegova supruga Arijana preksinoć su krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman, pa nisam sama ‒ rekla Viktorija, po kojoj je Mihina starija ćerka dobila ime.

Komentari (2)

Loading
Вук 18:50 16.12.2022
Odgovori

Добар човек. Бог да му душу прости. Царство му Небеско.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti