Ana Ivanović konačno progovorila o deci: Luka i Leon ne gledaju televiziju, stariji je povukao na mene, a mlađi...

Ana Ivanović konačno progovorila o deci: Luka i Leon ne gledaju televiziju, stariji je povukao na mene, a mlađi...

Autor: | 08/11/2022

0

Deca Ane Ivanović u prvom planu

Ana Ivanović ne govori baš često za sprske medije, ali danas se javila sa sunčane Majorke. U uključenju u emisiju “Kec na jedanaest” na K1, nekadašnja teniska princeza, sada majka i vlasnica kozmetičkog brenda, pričala je o porodičnom životu i otkrila na koji način vaspitava sinove Luku i Leona.

Pročitajte: Prizor koji do sada niste videli: Ana i Bastijan u šetnji sa sinovima, dečaci su očeva kopija (foto)

printscreen K1

 

- To što sam postala majka je nešto najlepše što mi se desilo u životu, ali je u isto vreme i naporno. Želim da deci usadim sve ono čemu i ja težim, što nije lako. Iako sam se profesionalno bavila sportom, često putovala i malo spavala, ovakvu vrstu umora tada nisam doživljavala. Ali, sve zaboravim kada vidim osmeh na licu svoje dece – iskrena je lepa Ana, koja je Bošku i Aleksandri otkrila i da su porodično svi vrlo aktivni.

Pročitajte: Slađu rođendansku čestitku skoro niste čuli! Bastijan se javno obratio Ani - Ženo moja... (video)

printscreen K1

 

- Trudimo se da što više vremena provodimo napolju i budemo u prirodi. Ne gledamo televiziju. Vozimo bicikl, trčimo po travi... Luka i Leon obožavaju i da se igraju automobilima, kao svi dečaci. Njih dvojica su potpuno drugačiji. Stariji je više povukao na mene, a mlađi je kao tata. Luka je kreativan, voli knjige, crta, piše. Leon je aktivniji, možda on bude teniser – nasmejala se Ana i dodala da nije ona ta koja sinove motiviše da igraju tenis, već tata Bastijan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti