Viktor i Sandra pokazali nikad viđene fotografije, a za to imaju poseban razlog

Viktor i Sandra pokazali nikad viđene fotografije, a za to imaju poseban razlog

Autor: | 04/08/2020

0

Sandra i Viktor Živojinović već neko vreme su na porodičnom krstarenju sredozemljem. Na porodičnoj jahti koju su Brena i Boba kupili, već su proslavili Bobin rođendan u krugu porodice, a danas imaju još jedan povod za slavlje.

Sandra i Viktor proslavili su svoju prvu godišnjicu veze. Za godinu dana, koliko su zajedno, njih dvoje ne objavljuju mnoštvo zajedničkih fotografija, pa ipak Sandra je našla neodoljiv način da svom dragom čestita 365 dana ljubavi.

Pročitajte: Modni okršaj Breninih snajki - Cvetna haljina i gola ramena – kojoj bolje stoji?

“Hiljade i hiljade godina
Ne bi bilo dovoljno
Da se opiše
Kratki sekund večnosti
U kome si me ti poljubila
U kome sam te ja poljubio...”
Volim te!

Ispod zajedničke fotografije na kojoj zaljubljeni posmatraju zalazak sunca, Sandra je uz stihove Prevera čestitala prvu godišnjicu svom dečku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 3, 2020 at 4:37pm PDT


Od kada je ušla u Viktorev život Sandra je unela brojne promene. Podržala ga je u pokretanju svog biznisa, motivisala ga da smrša, a tokom izolacije, par je svoju ljubav podigao na viši nivo, kada su otpočeli zajednički život, što je posebno obradovalo Brenu, sa kojom se Sandra baš zbližila.

Iako se svi pitamo, kada će Sandra i zvanično postati Brenina Snajka, njih dvoje još uvek neće stati na ludi kamen, jer Viktor želi da Sandra prov završi sa studijama.

– Odlepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku pričati tek kad ona završi fakultet ‒ rekao je izvor za "Informer".

Pročitajte: Lepa Brena uživa u Monaku – Pogledajte ko joj pravi društvo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Mar 29, 2020 at 3:55pm PDT


Ipak, činjenica je da je njihova veza veoma ozbiljna i da su jedno drugom u život doneli neverovatne promene. Nadamo se da će im svaka naredna biti podjednako dragocena i da će uskoro doći i njihov veliki dan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram Story