Aleksandra Prijović prvi put otvoreno o Sandri: Rivalke ili najbolje drugarice?

Aleksandra Prijović prvi put otvoreno o Sandri: Rivalke ili najbolje drugarice?

30/10/2020

0

Devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković, brzo je postala omiljena u porodici njenog dečka.

Odmah se uklopila u jednu od najpoznatijih porodici u Srbiji, čiji članovi su se potrudili da se Sandra oseća dobrodošlom, obasipajući je pažnjom: išli su na zajedničko krstarenje, priredili su joj specijalnu proslava za rođendan...

Pročitajte: Brena ima još jednu snajku - Ovo je devojka Viktora Živojinovića! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана 23. Сеп 2020. у 3:57 PDT


O lepoj studentkinji koja je osvojila Viktorovo srce svi imaju samo reči hvale, a u tome je prednjačila Lepa Brena ističući da je jako zadovoljna izborom svog mlađeg sina

– Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. – rekla je Brena jednom prilikom, a ona nije jedini član porodice kojoj se dopada lepa Viktorova izabranica.

Pročitajte: Mali znaci pažnje - Viktor Živojinović iznenadio Sandru preslatkim poklonom (video)

Devojka Viktora Živojinovića

Naime, Aleksandra Prijović je oduševljena lepom Viktorovom devojkom i ističe da se odlično slažu, kao i da je Sandra čest i drag gost u njenom i Filipovom domu.

– Sandra je super devojka, odlična je zaista. Često sa Viktorom dolazi kod nas da se igraju sa malim Aleksandrom – rekla je Prija za domaće medije.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATA Images, Instagram