Jelena Karleuša ne skida osmeh sa lica, skroz u belom: Pevačica kao iz bajke, ne krije radost FOTO

Jelena Karleuša ne skida osmeh sa lica, skroz u belom: Pevačica kao iz bajke, ne krije radost FOTO

Autor: | 29/12/2022

0

Jelena Karleuša stajlingom oduševila Beograd

Leontina Vukomanović i hor Čarolije, Tijana Dapčević, Aleksa Jelić i plesna grupa, Iva Štrljić, Jelena Karleuša, Goca Tržan, Nikola Rokvić i Leksington bend, danas su ispred Starog dvora održali humanitarni koncert gde su nastupali za decu sa invaliditetom, socijalno ugroženu decu, decu koja pripadaju nacionalnim manjinama kao i svu decu Beograda i delili paketiće.

Deca su uživala u muzici sjajnih izvođača, u predstavama, plesu i pesmi, a na kraju su im podeljeni paketići.

Pročitajte: Stiže najlepši poklon: Dragana Mirković postaje baka!

Instagram

 

Mališane je posebno obradovala pevačica Jelena Karleuša koja se pojavila u stajlingu kao iz bajke. Naime, Diva je za ovaj nastup izabrala nesvakidašnju haljinu u beloj boji i neobični šešir.

- Divan humanitarni koncert u Beogradu, posvećen deci sa posebnim potrebama, socijalno ugroženoj deci i deci nacionalnih manjina… ali i svoj našoj deci!Delili su se paketići i pevale su se najlepše pesme! Hvala svima koji su došli u ogromnom broju i podržali decu kojoj je potrebna pomoć, podrška, razumevanje i ljubav! Pružimo im šansu za lepo detinjstvo i bolji život - napisala je pevačica na svom Instagram profilu gde je podelila i delić atmosfere sa ove čarobne manifestacije održane u centru Beograda.

Pročitajte: To bi bilo to! Duško na kraju godine rekao svoje, Jelena ne može da dođe sebi FOTO

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti