Jelena Karleuša se prepolovila! Nijedna pevačica se nije ovoliko transformisala, dijeta učinila svoje FOTO

Jelena Karleuša se prepolovila! Nijedna pevačica se nije ovoliko transformisala, dijeta učinila svoje FOTO

Autor: | 30/07/2023

0

Dijeta Jelene Karleuše urodila plodom

Jelena Karleuša je nedavno najavila izlazak dugoočekivanog albuma na kome je vredno radila, a sa dolaskom novih pesama, čini se da nam dolazi i novi nikad bolji izgled pevačice.

Naime, ona se nije dugo oglašavala na svom Instagram profilu na kome je svakodnevno objavljivala fotografije, međutim, sad nas je počastila snimkom sa jednom nastupa, ali i fotografijama iz doma, a gotovo da niko nije ostao ravnodušan na njen izgled.

Jelenini fanovi konstatuju da je pevačica baš smršala, te da se to vidi i po struku i nogama, ali i na njenom licu.

"Boginja, nedostajala je", "Koliko se lepa i mršava", "Vau, kakva žena", "Uvek mačka i ribetina, meni se baš sviđa kad si mršava", "Ful pripreme za novi album, vidi se", "Ono kad se dovedeš do savršenstva", samo su neki od komentara.

Pročitajte: Ovo je moja istina - Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše i predbračnom ugovoru

Podsetimo, ishrana Jelene Karleuše bazira se isključivo na voću i povrću, a pevačica ističe da uz to unosi i mnogo tečnosti, kao i da slatkiše nikada ne jede.

"Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji", rekla je ona za "Hit Informer".

Instagram

 

U teškim periodima kroz koje je prolazila pevačica je pribegavala za hranom, pa je u jednom trenutku imala višak kilograma, ali je za dva meseca uspela da oslabi 10 kilograma.

"Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma", ispričala je Jelena.

Pročitajte: Neprijatan susret na crvenom tepihu - Karleuša oterala voditeljku Pinka, kamere uhvatile preneražen pogled VIDEO

Jelena dan uglavnom započinje žitaricama, a za ručak i večeru bira povrće i salate.

"Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija semenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cvekle", otkrila je.

Jelovnik Jelene Karleuše

 

DORUČAK

Slani mafini sa tikvicama

RUČAK

Posne sarmice od zelja

VEČERA

Potaž od povrća

TRIK SAVET:

Pijte tri litre vode dnevno i izbegavajte slatkiše.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još