Kraljica ekstravagancije: Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući, baš svako će imati mišljenje FOTO

Kraljica ekstravagancije: Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući, baš svako će imati mišljenje FOTO

Autor: | 03/04/2023

0

Papuče Jelene Karleuše ne prestaju da se komentarišu

Jelena Karleuša ima pun garderober markirane odeće. To je, zapravo, čitav jedan butik sa skupim potpisima, koji u njenoj vili na Dedinju zauzima posebnu, možda i najvažniju poziciju, pošto je više puta istakla da joj je to omiljena prostorija.

Pročitajte: Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu FOTO

Miloš Miletić

 

Muzička zvezda ne štedi na ekstravaganciji, što je takođe opštepoznata stvar. Najnoviji momenat su papuče „Louis Vuitton“, koje koštaju 920 evra. Koliko vidimo na sajtu pariske kuće, predviđene su za svakodnevne šetnje po gradu, ali JK je, u svom stilu, odlučila da im da novu namenu, pa ih nosi po kući.

Pročitajte: Šta se dogodilo Jeleninoj i Duškovoj ćerki? Preko noći se promenila, poslednje fotografije sve ostavile u čudu FOTO

instgaram

 

Model „LV Cosy flat comfort clog“ oličenje je luksuza i komfora. Klompe su vrlo udobne, imaju podesiv remen, kopču, anatomsku podlogu uz ultralagani mikrođon, a najtraženije su u kakao nijansi. Sa poznatim logom, naravno.

instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin