Vila Jelene Karleuše i Duška Tošića sija kao Las Vegas: Da li je ovo najglamuroznija praznična dekoracija FOTO

Vila Jelene Karleuše i Duška Tošića sija kao Las Vegas: Da li je ovo najglamuroznija praznična dekoracija FOTO

Autor: | 21/12/2022

0

Kuća Jelene Karleuše u prazničnom ruhu

Jelena Karleuša i Duško Tošić pre četiri godine postali su vlasnici jedne od najlepših vila na Dedinju. Za kuću zavidne kvadrature izdvojili su čitavo bogatstvo, ali nisu se odmah uselili jer su rešili da je urede po svojoj meri. Radovi na renoviranju tek nedavno su privedeni kraju: JK je strogo vodila računa o svakom detalju, a vrlo dobro znamo da je perfekcionista do srži. No, rezultat je holivudski – kuća iz snova i oaza hedonizma koja odiše luksuzom, harmonijom i toplinom, uz nekoliko ekstravagantnih momenata.

Pročitajte: Čist luksuz! Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu

Miloš Miletić

 

Posebnu pažnju Jelena poklanja velikim praznicima, pa je kuću pred Novu godinu pretvorila u pravu bajku. U dvorištu dominiraju raskošne jelke i zadivljujuća rasveta, figure irvasa i Sneška Belića...

 

I to je samo deo magije... Prostrani dnevni boravak dobio je potpuno novo ruho, sa prelepom jelkom u centralnom delu.

Na sve strane mogu se videti ukrasi, od klasičnih novogodišnjih do plišanih igračaka. U dnu jelke su upakovani pokloni kojima će se Jelenine ćerke Atina i Nika bez sumnje najviše obradovati.

Pročitajte: Pre velike slave, novca i luksuza - U ovom skromnom stanu odrasla je Jelena Karleuša FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Prelep je i trpezarijski deo oko koga su se dekorateri posebno potrudili. Masivni mermerni sto postavljen je za prazničnu večeru i spreman za goste koji će tokom praznika posetiti Jelenin i Duškov dom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti