Lavovski se borio sa leukemijom, a sada... Samo mesec dana posle Sinišine smrti Arijana Mihajlović rasplakala Italiju

Lavovski se borio sa leukemijom, a sada... Samo mesec dana posle Sinišine smrti Arijana Mihajlović rasplakala Italiju

Autor: | 17/01/2023

0

Arijana Mihajlović pohvalila se dirljivim gestom

Siniša Mihajlović više od tri godine je vodio lavovsku borbu protiv leukemije. Nažalost, nije uspeo da pobedi opaku bolest. Prerani odlazak slavnog fudbalera rastužio je i sportsku javnost u Italiji, gde je skoro tri decenije živeo i radio.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Getty Images

 

U čast nekadašnje zvezde Rome, Sampdorije, Lacija, Intera, ali i vrhunskog stručnjaka koji je vodio Fjorentinu, Milano, Bolonju i druge klubove, organizacija ADMO Lazio, odnosno Udruženje donatora koštane srži i matičnih ćelija za region Lacija, odlučila je da po njemu nazove novu ordinaciju za lečenje bolesti krvi. To je u objavi na Instagramu otkrila Mihina supruga Arijana.

Pročitajte: Sada si sa tatom... Još jedan smrtni slučaj u porodici Mihajlović, Arijana nema više suza FOTO

Instagram

 

- Vredno radimo kako bismo ljudima koji imaju bolest krvi pružili nadu i pronašli kompatibilnog davaoca. Samo u Italiji danas ima preko 1.700 pacijenata koji čekaju genetskog brata koji bi mogao da im preokrene sudbinu. Lek je u nama, svaka osoba mlađa od 35 godina može da se učlani u registar i nekom produži životni vek. Uskoro će ADMO Lazio novu ordinaciju u Rimu posvetiti Siniši Mihajloviću u znak sećanja na njegovu veliku hrabrost u suočavanju sa bolešću i na njegov altruizam, nesebično pomaganje drugima koji su prolazili kroz istu dramu – napisala je Arijana Mihajlović, a saopštenje je pobedila i njihova ćerka Viktorija.

Instagram

 

Divan gest kakav zaslužuje legendarni fudbaler i veliki čovek koji je bio inspiracija mnogima. Podsetimo, Siniša se i nakon iscrpljujućih ciklusa hemoterapija, čak i presađivanja koštane srži, hrabro vratio na teren i nastavio sa poslom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADMO Roma (@admoroma)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti