Život je lep: Siniša Mihajlović ponovo pobedio opaku bolest, Arijana i deca plaču od sreće! (foto)

Život je lep: Siniša Mihajlović ponovo pobedio opaku bolest, Arijana i deca plaču od sreće! (foto)

Autor: | 02/05/2022

1

Siniša Mihajlović pobedio opaku bolest

Ova bolest zaista je hrabra kada je odlučila da se vrati i bori se sa mnom, izjavio je trener Bolonje Siniša Mihajlović na konferenciji za novinare koju je sazvao kako bi saopštio da će neko vreme pauzirati s poslom, jer mora da prođe novu rundu lečenja.

‒ Ponovo ću biti hospitalizovan, ali za razliku od prošlog puta sada sam spokojniji. Situacija je drugačija, znam šta moram da radim.

Pročitajte: Loše vesti! Siniši Mihajloviću se vratila bolest, proslavljeni sportista se vanredno obratio javnosti

Getty Images

 

Vest da se proslavljeni srpski fudbaler iznova suočio sa leukemijom, dve i po godine pošto je prvi put dijagnostikovana, potresla je kako Srbiju, tako i Italiju. Na sreću, Siniša je i ovaj put uspeo da nadigra opaku bolest, pa je danas izašao iz bolnice Sant Orsola, gde se nalazio od 29. marta.

Lečenje je završeno analizama koje su potvrdile da se srpski stručnjak uspešno oporavio i popravio svoje zdravstveno stanje. Kako pišu italijanski mediji, Siniša je već na putu za Rim, kako bi proveo nekoliko dana sa porodicom, posle čega će se vratiti u Bolonju.

Pročitajte: Fotografija koja slama srce - Siniša Mihajlović u bolničkom krevetu, supruga Arijana poručuje samo jedno

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Boze 13:44 03.05.2022
Odgovori

Koliko mi je drago!! Ne pratim fudbal-nema veze!!! Zelim zaista da se ovaj covek izleci-zbog njega-u,I njegove lepe I velike porodice!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti