KARMA je čudo! Zakoniti sin Miroslava Ilića poznat po problematičnom ponašanju i okršajima sa policijom, ovo je Marko FOTO

KARMA je čudo! Zakoniti sin Miroslava Ilića poznat po problematičnom ponašanju i okršajima sa policijom, ovo je Marko FOTO

Autor: | 05/12/2022

1

Sin Miroslava Ilića poznat je po problematičnom ponašanju

Sudeći po tekstovima koji se objavljuju poslednjih godina stiče se utisak da Miroslav Ilić ima samo vanbračnog sina Devina, sa čijom majkom Mirjanom Antonović vodi pravni rat oko priznavanja očinstva.

Skoro da smo zaboravili da je sa suprugom Gordanom, u braku koji traje pet decenija, dobio ćerku Mariju i sina Marka.

Pročitajte: Miroslav Ilić konačno otkrio stav supruge Gordane o sinu kojeg nije priznao - Ja joj zahvaljujem...

Mića Jović

 

Marija se davnih dana udala za političara Dragana Šutanovca i roditeljima podarila dva unuka. U javnosti se pojavljuje retko, uglavnom kada njen otac ima koncert, a tada ga sa porodicom bodri iz publike.

S druge strane, malo ko zna kako izgleda Ilić junior, jer se za svoje 44 godine zvanično nije oglašavao.

Ipak, ne možemo reći da se za njegovo ime nije čulo. Nažalost, ne po dobrom. Zakoniti sin Miroslava Ilića u više navrata pravio je izgrede u komšiluku i narušavao javni red i mir, pa je i policija morala da reaguje.

Pročitajte: Da tata zna... Devin Antonović snimio pesmu, od gena se ne može pobeći VIDEO

Story press

 

Problematično ponašanje pokazao je i prošle godine, kada je u sitne sate preglasno puštao muziku u svom stanu na Novom Beogradu, a zatim pokušao i da se fizički obračuna sa komšijom koji ga je zamolio da ne pravi buku. Pošto ni interventna ekipa nije uspela da ga smiri, morali su da dođu Miroslav i Gordana koji su nekako ubedili sina da uđe u stan.

Pročitajte: Miroslav i Gordana likuju, očajna Mirjana oglasila se iz Amerike - Ne znam da li je to istina, uskoro će se sve saznati

Ata Images

 
 

Pošto su krenule da se šire glasine da je Marko Ilić bio u alkoholisanom stanju, agresivan, čak i da je priveden, oglasio se poznati pevač, poznat po tome što retko komentariše detalje iz privatnog života.

‒ U pitanju je bila preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao kada je policija došla. Nije tačno da im nije otvorio vrata, već je izašao ispred stana i sve su sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju, ali nije bilo ništa dramatično, prosto buka od muzike.

Na kraju, priča se opet vratila na Devina Antonovića, pa su se mnogi pitali zašto se Miroslav ne hvali sinom koji je uzoran, lepo vaspitan, a uz to i uspešan doktor u Americi.

Mirko Tabašević

 

Komentari (1)

Loading
Lavica 21:40 05.12.2022
Odgovori

A sto ste se nakacili na Miroslava ko da vas Mirjana placa dolarima.Pustite ga vise na miru, prepisala sina drugom , pa se sjetila posle oca da mu trazi.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti