Da tata zna... Devin Antonović snimio pesmu, od gena se ne može pobeći VIDEO

Da tata zna... Devin Antonović snimio pesmu, od gena se ne može pobeći VIDEO

Autor: | 01/12/2022

0

Kad god pomislimo da je o slučaju Antonović-Ilić sve rečeno i da bi na tu sagu konačno mogla da se stavi tačka, do javnosti stigne neka informacija koja baci novo svetlo na čitavu priču.

Mnogo pre nego što je sud počeo da se bavi pitanjem da li je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, kao što je tvrdila njegova majka Mirjana, mogli su se čuti komentari da nema potrebe uplitati zvanične organe jer je je mladi lekar slika i prilika poznatog pevača.

Pročitajte: Luksuz koji je sam sebi obezbedio - Ovo je dom Devina Antonovića, oduševiće vas gde živi sin Miroslava Ilića FOTO

Mirko Tabašević

 

Ako se ima u vidu da je Devin Antonović i muzički talentovan, onda narodna izreka „ne pada kruška ispod jabuke“ dobija pravi smisao.

„Devin je napisao stihove, komponovao i otpevao ovu pesmu kad je bio tinejdžer. RNR muzičar, gitarista, kompozitor, pevač... Sve zajedno tera me da se zapitam kako je toliko nadaren za muziku. Čudno je šta geni mogu učiniti, zar ne“, zapitala se Mirjana Antonović na svom Fejsbuk profilu, uz snimak pesme koju je njen sin otpevao.

Komentari pratilaca samo su se nadovezali na aluzije Mirjane Antonović:

„Wow, tako treba, Devine, da tata zna da si nasledio njegov talenat za muziku, a od mame inteligenciju i lepotu.“

Devin, koji je u međuvremenu postao uspešan anesteziolog, pobrao je brojne komplimente.

„Obožavam ovog momka. Divan je, lep, zgodan, pametan, skroman, obrazovan, kulturan, talentovan, mada mi njegova pojava ne ide baš uz rokenrol“, jedna je od poruka, uz konstataciju da je sve što je postigao zasluga njegove lepe i pametne majke.

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti