Nasilje u porodici poznatih - Milan Gurović fizički maltretirao ženu i ćerku?

Nasilje u porodici poznatih - Milan Gurović fizički maltretirao ženu i ćerku?

Autor: | 18/12/2019

0

Svi su ostali u šoku kada je otkriveno da je Milan Gurović, nekadašnja košarkaša zvezda, priveden. A razlog je upravo nasilje u porodici poznatih.

Kako mediji prenose, košarkaš je fizički napao suprugu Tanju i njihovu ćerku Milicu. I dok se i dalje spekuliše da li je ovo istina, Milan Gurović u svoju odbranu kaže da mu supruga smešta jer je odlučan da preda papire za razvod.

I dok nije tajna da su supružnici strogi prema deci, kao i da razmaženost nije opcija, mnoge je zatekla vest o mogućem fizičkom obračunu. Hello vam otkriva sve detalje ovog neprijatnog događaja o kome će se još dugo pričati.

Nasilje u porodici poznatih - Istina ili trač?

Nasilje u porodici poznatih uzdrmalo je sve medije, koji su odmah kontaktirali košarkaškog asa ne bi li im otkrio o čemu se zapravo radi.

Po Milanovim rečima, njegova supruga već poslednje tri godine pokušava da mu smesti jer želi da se razvede od nje. Razlog njenog odbijanja je upravo njegovo materijalno stanje, ugled i reputacija. Kako on kaže, nedavno je bio u poseti majci u Novom Sadu. Čim se vratio, žena ga je napala, a on je odgurnuo u pokušaju da je smiri. To je dovelo do mešanja njihove ćerke Milice, koja je završila sa malom posekotinom jer je otac zakačio noktom. Milanova supruga Tanja odmah je pozvala Hitnu pomoć. Pred njima je odglumila da je u teškom stanju, što je, po njegovim rečima, sve samo ne istina.

Proslavljeni košarkaš ističe da se sve to desilo zbog njegovog pokušaja da se razvede od supruge Tanje. Zanimljivo je da su pre nekoliko godina u zajedničkom intervjuu izjavili kako ljubavi i dece nikad dosta, dok sada stvari izgledaju potpuno drugačije. I dok su svojevremeno ovom paru "cvetale ruže", trenutno su glavna tema medija zbog nemilih dešavanja u porodičnom domu.

Milan Gurović osuđen na kućni zatvor?

I dok niko nije siguran šta se tačno dogodilo, Milan Gurović je odlučio da sklopi sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom. Dobijeno je njegovo priznanje da je bio nasilan prema supruzi i ćerki. Na osnovu toga, donešena je odluka da provede deset meseci u kućnom zatvoru. Osim toga je dobio i meru zabrane prilaska, koja će trajati šest meseci.

Domaća javnost je šokirana ovim događajima. Proslavljeni košarkaš rodom iz Novog Sada je poznat po brojnim uspesima, igranju u Crvenoj Zvezdi kao i u Partizanu, i nije upamćen ni po kakvim incidentima. Neostvarena želja mu je bila da igra u NBA ligi, ali se to nije dogodilo. Iako ima karijeru na kojoj bi mu mnogi pozavideli, Milan Gurović je dosta samokritičan prema svojim postignućima. Kako on kaže, veruje da je mogao da ostavi još dublji trag u istoriji košarke.

Sem toga, oduvek je maštao da ima veliku porodicu, i najmanje troje dece. Kada je postao tata po četvrti put, velika želja mu se ispunila a on je konačno pokazao svoju emotivnu stranu. Pošto nije imao podršku oca dok je odrastao, želeo bi da svojoj deci uvek bude na raspolaganju za sve što im je potrebno.

Do nedavno je izgledalo je kao da Milan uživa u porodičnoj idili sa svojim najmilijima. Kako sam ističe, uvek je bilo prisutno poštovanje, lepo vaspitanje, kućni red i puno ljubavi. Zato su svi su iznenađeni poslednjim dešavanjima u njihovom domu. Da li je stvar u razvodu koji jedna strana ne želi iz ličnih interesa? Ili možda nerešenim sukobima iz prošlosti koji su konačno eskalirali?

Ostaje nam samo da se pitamo kako je uopšte došlo do tih dramatičnih događaja koji će sigurno obeležiti život Milana Gurovića i njegove porodice.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Najnovije vesti